Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as éveire már minden lány érzelmileg törött, sérült, v vmilyen rossz komplexusban szenved?
nem mindegyiknél, de soknál vannak ilyen gondok
24F
Hat talan nem lenne ennyi molesztalas, nem ferdulnenk el igy. Es az "esemeny" utan nem kb 10 evre latnank be ezeket. Ez sajna pont a 20as evek elejere esik.
Erdekes, parom megerti es amennyire tud idomul. Es en is hozza. Ennyi. Te vajon miert nem ?
Csodálkozol?
Engem egy 10 évvel idősebb pasi fűzött még anno tizenévesen, aztán egyszer csak gondolt egyet és kijelentette, hogy nem akar kislányokat nevelgetni.
Mondom mi van? Minek kezdett ki velem?
Ja igen, tudom már, meg akart kapni csak nem sikerült neki és besértődött.
Mondanám hogy nem, de én is elég beteg vagyok.:"D
Mondjuk nekem pont fordítva volt, egyetem előtt nem érdeklődtem irántam, és akkor azért éreztem rosszul magam.
9-es. En is.
Nekem mar a legelso szexualis fantaziam az volt h idosebb, ferfitomeg kenyeztet.
Alig lehettem 10.
Sikerult egeszseges kapcsolatot kialakitanom, normalis vagyok, szerencsesnek erzem magam. De a fantazia az fantazia...
Szánalmas vagy! Miért mást hibáztatsz azért mert hülye ribkó voltál és kihasználtak? Nem vagy több mint az itt siránkozó férfiak, akik oda mentek a diszkó legszebb nőjéhez úgy hogy ők a legkevésbé sem jóképűek és pénzük sincs és csodálkoztak, hogy a csaj nem térdelt le egyből és szopta ott le őket mindenki előtt. És ezek után ide jönnek sírni, hogy a nők milyen felszínesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!