Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as éveire már minden lány érzelmileg törött, sérült, v vmilyen rossz komplexusban szenved?
Szerintem a férfiaknak is vannak gondjaik :DD
Szerintem ezzel semmi baj nincs
Elég sok terhelt nő van kis országunkban az tény,de gondolj bele:a lakosság 80%a diszfunkcionális valamilyen szinten,valaki durvábban,valaki kevésbé.Azért még most is van pont a legigénytelenebb pasasoknál,hogy a legtöbb csajt lefitymálják,bármit tesz magával.Azért az se kis törés,hogy társadalmunkban már kicsi kortól meghatározó a kinézet.Nálunk még nagyon ki van hangsúlyozva,hogy ez férfias hobbi,ez nőkre jellemző probléma,stb.
Azért baromira elgondolkodtató,hogy egy magyar újságos standon legalább ötféle pszichés újság jelenik minden hónapban,míg pl. Spanyolországban egy sem,vagy én még a szomszédos Ausztriában sem láttam soha.
A legtöbben egyáltalán nem tudnak párt választani, ezért meg is töri őket ilyen korukra 1-2 kiválasztottjuk.
#7-nek is igaza van, akinek nem volt családja, legtöbbször egy katasztrófa, és rendbehozni sem lehet már az a baj.
A normális nőt onnan lehet megismerni, hogy a családja is, és az ellenkező nemmel való viszonya is kiegyensúlyozott (ezért is vannak kapcsolatban általában).
20-as évei? Akkor nézd meg a 40-es nőket, de előtte vegyél be 10 doboz nyugtatót.
És a vicc az, mellette meg lúzerezi a férfiakat, közben meg őt többször verték át, mint bárki mást.
Lehet lepontozni csajok, mást úgyse tudtok, érvelés nem megy...
Inkább tini koromban volt, mert most is csak 22 vagyok. Apa komplexus.
Most már hányingerem van tőle. Szerencsére teljesen kinőttem, normális, fiatal párom van.
Problémái vannak mindenkinek, mindkét nemnél.
De más tészta, ha a lány azért sérült pl érzelmileg, mert egy bántalmazó családban nőtt fel és szintén más, ha azért mert tizenévesen játszotta a nagylányt és már egy pasi se veszi komolyan.
És más kérdés, hogy hogyan kezeli a problémáit. Csak nyaldossa a sebeit, vagy próbál úrrá lenni rajtuk, igyekszik feldolgozni? Ég és föld a különbség a kettő között. Ami valakinek nem probléma, attól más szenvedhet, nem vagyunk egyformák.
Egyébként miért baj az, hogy valakinek problémája van? Kinek nincs? Extrém esetben ott a pszihológus vagy akármi.
20N
A nagy büdös helyzet az, hogy a mai sekélyes világunkban annyi szar (sokszor irreális) elvárásnak kell megfelelni nőként és férfiként egyaránt, hogy a többség sosem fogja elégnek érezni saját magát.
Elég szétnézni a válaszok között. Valakinél már az is kizáró ok, ha a másiknak elváltak a szülei. Nevetséges.:D Amíg nem vagyunk képesek toleranciát tanúsítani egymás irányába, és törődni az embertársaink lelkivilágával, addig nem fogja kiegyensúlyozottság jellemezni az átlagembert. Paradox helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!