Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes olyan sráccal ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan sráccal ismerkedni Facen akinek kitalált neve van?

Figyelt kérdés
Lakatos Willsmith és hasonló viccek nevekre gondoltam.:-) Kolompár Vindízel és társai...:)

2017. márc. 1. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudnám komolyan venni és az intelligenciájáról is árulkodik.
2017. márc. 1. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Alapból nem ismerkednék facen (max olyannal akivel személyesen is találkoztam már), de egy ilyen kamu nevűvel meg aztán pláne nem. Illetve legfeljebb poén szintjén
2017. márc. 1. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Igen,lehet értelmesebb,mint azok akik a saját nevükkel vannak.
2017. márc. 1. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Kolompár Achilles... :D

Amúgy nem biztos, hogy kitalált nevek ezek amiket írsz! Cigányoknál nem ritka az ilyen "névadás", sőt még brutálabbak is vannak, lásd Kolompár Bentli, Lakatos Mehintosz, Orsós Leniszter stb.

2017. márc. 1. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt, kivel érdemes és kivel nem, csak is akkor tudod meg, ha már beszélgettél vele többet. Beszélgetésekből fel lehet térképezni 1-1 embert. Nem egyszer ismertem meg értékes ember, aki első benyomásra, elmeosztályról szököttnek tűnt.
2017. márc. 1. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok de ilyen kitalált nevű nővel nem ismerkednék.

Sokat elárul az intelligenciáról mint már írták.

2017. márc. 1. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kene ezek kamu emberkék. :(

Nekem is volt ilyen lány de csak a teste volt rajta , persze ruhában szívet mutatott a kezével, és egy ismerőse sem volt.

Nem ismert engem , sem senkit sem, nemet mondtam neki.

2017. márc. 2. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!