Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » én most nem ismerkedni szeretn...

én most nem ismerkedni szeretnék hanem. Elég depis és szomorú vagyok mostanában. írnátok nekem szomorú szerelmes esetleg baráti történeteket? Lehet kitalált vagy igaz is

Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
ha pocsék a hangulatod akkor ne olvass ilyeneket,csak roszabb lessz
2014. okt. 11. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
vidámakat olvass
2014. okt. 11. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:
tudom elég furi de ilyenkor szeretek szomorút olvasni:/
2014. okt. 11. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudtam írni,de jött a suli,és megtanultam.A suli előtt nagyon szomorú voltam emiatt,vedeltem éjszakákon át.

Nem vagyok önkéntes nyelvtanrendőr,de a tényleges írástudatlanságot én se pártolom,legalább érthető legyen amit írnak.Az első mondatodnak pl mi értelme?

2014. okt. 11. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:
azért van értelme mivel az ismerkedő kategóriába írtam..
2014. okt. 11. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Temost nem értetted az utolsó mondatomat.A kérdés első mondatának mi értelme "én most nem ismerkedni szeretnék hanem"

Hanem mit? Erre értetem,mert ez érthetetlen.És itt írtad hogy nem ismerkedni szeretnél,vagyis ez nem az ismerkedés témakörbe tartozik.

2014. okt. 11. 20:08
 7/9 A kérdező kommentje:
a hanem-et arra értettem hogy arra szeretnék itt kérni embereket hogy esetleg írnának-e nekem szomorú történeteket...és mind ez előtt leírtam hogy miért szeretnék ilyet olvasni
2014. okt. 11. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen de tökre értelmetlen,mert akkor legalább folytattad volna,remélem érted.Mindegy hogy mit akartál azzal mondani,mert hibás mondat.

Pl te ezt a mondatot érted?

Én a levegő helyett,Co2 akarok beszívni mert.

2014. okt. 11. 20:18
 9/9 A kérdező kommentje:
jól van bocsi na tényleg igazad van kicsit értelmetlen volt a szöveg..sajnálom, én nem szeretnék vitatkozni..szóval bocsánat mert igazad van
2014. okt. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!