Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve reménytelenül vagyok szerelmes az osztálytársamba, ezt ő tudja, de nem szeret viszont. Magyar szomorú számokat amire sírhatok tudtok linkelni? 14/L.
Figyelt kérdés
#szerelem #fájdalom #nagy Ő #féltékenység #érzelem #bánat #könny #egyoldalú szerelem #lehetetlen #reménytelen szerelem
2014. okt. 4. 21:43
1/11 anonim válasza:
2/11 Buford Tannen válasza:
...az csak rontana a helyzeten :/
3/11 anonim válasza:
1-es valamit kifelejtettél. [link]
4/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Kiscsillag :(Szegényem... Noxtól a még egy perc: https://www.youtube.com/watch?v=V7bVMCs1Rkg
7/11 anonim válasza:
:(
Horváth Tamás és Raul számai.
8/11 anonim válasza:
A dolog nagyon egyszerü,forditsd meg a helyzetet,ha beléd lenne szerelmes v ki 3 évig,de neked nem tettszik az illető,számitana hogy mit érez? Szerintem nem.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen számítana, mert nem akarnám tönkretenni.
2014. okt. 14. 20:23
10/11 anonim válasza:
Hm..
Ugyan ebbe a helyzetbe vagyok jelenleg.
Sajnos ez van.
De azért vigasztaljon a tudat, hogy soha senki nem fogja őt úgy szeretni, mint ahogyan te szeretted őt valaha is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!