Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Iskolán kívüliként hol tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iskolán kívüliként hol tudok 16-18 éves korosztályú lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Előző barátnőm 17 éves volt (Legkomolyabb és eddig leghosszabb idejű kapcsolatom), de kihasznált és gyáván belémrúgva eltűnt 2 éves kapcsolatunk után, csak mert az anyja nem engedett neki valamit a saját életében (plusz állandóan mindenhogy irányítja, hogy márpedig ezt meg azt KELL csinálnia és túlterheli - ezzel az a baj, hogy minden ok nélkül rajtam veri le, mert "így könnyebb"), aminek hozzám semmi köze, sőt olyan módon tüntetett el az életéből, hogy rámkente, hogy mindenért én vagyok a hibás, holott én mindig kitartottam Mellette.

A huszonéves lányoktól félek, mert a korosztályom gonosz, lenéz mindenkit, ráadásul gőzük sincs arról, mi a szerelem. Pontosabban fogalmazva még nem találkoztam olyannal, aki ezt cáfolná. Emellett tudtommal mind elvárja, hogy már rég rendelkezzek egy élettel és ne csak "most kezdjek el megtanulni élni".

2017. febr. 28. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Interneten leginkább.
2017. febr. 28. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem minden huszonéves lány gonosz.

De ha tinikkel kezdesz, akkor ne lepődj meg, hogy a szülők is beleszólnak a kapcsolatotokba...

Szerintem nőjj fel...

2017. febr. 28. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2017. febr. 28. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nos, te csak azért kezdesz tinilányokkal, mert nekik még semmilyen elvárásuk nincs(mivel nincs viszonyítási alapjuk és még magukat sem ismerik), úgyhogy gondolom semmit nem értél el az életben és ezért nem lenne esélyed idősebb lányoknál, akik már nyilván válogatnak, jól is teszik.

De ez a te sarad, ettől még nem lesznek a huszonévesek gonoszak(óvodás vagy, hogy ilyen szavakat és tévképzeteket használsz?:D), és ha maradsz a tiniknél, akkor fogadd el, hogy 1. még kiskorúak, a személyiségük és értékrendjük sokat fog változni, 2. a szüleik tartják még el őket és így bele is fognak szólni az életükbe, 3. ha elérik a huszonéves kort, ők is "gonoszak" lesznek :) Senki sem marad örökkér tini, ezzel azért legyél tisztában.

2017. febr. 28. 16:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen én is úgy gondoltam, hogy interneten.

Ha nem is minden huszonéves, de tény, hogy akikkel kommunikálni próbáltam, bántottak, leszóltak, stb.

Exbarátnőm sose csinált ilyet. Ő "csak" akkor bántott, amikor az anyja (aki eleinte bírt de mivel 27 évesen még mindig nem tudtam sehol elhelyezkedni a kiváló képességeim ellenére, így meggyűlölt - nem volt még az én helyzetemben, nem azért nem dolgozok mert nem akarok és amúgy se akarok erről vitát nyitni) nem volt a teljesítményével megelégedve

Igen, azért kezdek, mert a barátnőm óta kiderült, hogy Ő azért szeretett belém, mert Őneki az volt a fontos, hogy szerelem legyen és színtiszta érzések, meg minden. Ő elfogadott engem olyannak amilyen, csak nyomás hatására valamiért rajtam töltötte ki, hogy mindenért én vagyok a hibás.

És igen, azért keresek tinilányt, mert egyrészt barátnőm is az volt (ha egyszer sikerült akkor inkább itt keresek), másrészt meg nem tudnám elviselni, hogy egy lány (pontosabban bárki a környezetemben) sokkal többre vitte az életében, mint amire már rég vinnem kellett volna. Ha Vele együtt fejlődök, akkor egyformák leszünk és együtt éljük meg a dolgokat.

Nekem kb évtizede nem változott semmit az értékrendem, ugyanúgy a szerelmet keresem és ugyanúgy vágyom arra, hogy át legyek ölelve, meg hogy fel legyek nézve és ne a rossz teljesítményemet nézzék hanem a személyiségemet, aminek jó szándékai vannak.

Az pedig mit jelent, hogy felnőni?

2017. febr. 28. 17:13
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
70%
Hiába írná le bárki, lelkileg tisztán látszik, hogy olyan messze vagy tőle, mint ide az elképzelt Dagoba rendszer.
2017. febr. 28. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Haver, gáz amit művelsz 27 évesen. Keress munkát és tedd rendbe az életed, aztán keress párkapcsolatot. Ha ezzel meg nem tudsz elhelyezkedni, akkor irány vmi okj de sürgősen.
2017. márc. 10. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!