Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér srácként lemondhatok arról, hogy csajom legyen? (többi lent)
sajnálom Molnár Krisztián, ön most nem nyert.
viccet félretéve...
vannak feeder pasik, gondolom nők között is akad hasonló...
vagy csak szimplán az extrém kövérek jönnek be...
de am nagyon nem mind1, hogy mennyi izom mennyi zsír...
24F
Én is túlsúlyos vagyok, de igyekszem fogyni, sportolni (mellette nem sanyargatom magam). Nem akarlak bántani, de nem szeretnék olyan barátot, akivel nem tudol elmenni egy jót kirándulni, bicajozni, sétálni és aki valószínűleg ötven éves korára szívelégtelenségben fog meghalni.
A másik probléma, hogy ekkora túlsúllyal képtelenség a szex.
Lehet, hogy most jól érzed magad, mert fiatalon még nem jönnek elő úgy a problémák, de akkor is nagyon fontos lenne fogynod. Abszolút nem bántásból mondom.
22/L (túlsúlyos)
biztos tetszeni fogsz valakinek, de a többségnek sajnos nem, és ezt el kell fogadnod.
egyébként vannak olyan sportos/kigyúrt/izmos/átlagos/vékony/épp csak pocakos emberek is akik szeretnek jókat enni és nem biztos hogy sanyargatják magukat bármi miatt is...
engem a testmozgás hiánya zavarna, mivel én szeretek eljárkálni, versenyekre menni, futni, edzőterembe menni. na meg egy adott súlyfelesleg felett már nem is "esztétikus" a dolog
Senki nem izgul személyiségre, amíg a testalkata szélsőséges. Kedvelhetik, szerethetik is akár, de csak akkor fog beleszeretni egy csaj, ha a testét is vonzónak látja, tehát ha az elhízott férfiak tetszenek neki.
Esélye van, csak rendkívül kevés.
Én is szeretek jókat enni, de ebbe a zsíros étel ugyanúgy beletartozik, mint egy lazacsaláta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!