Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér srácként lemondhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér srácként lemondhatok arról, hogy csajom legyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, 178cm és 144kg. Tudom, hogy soknak számít a súlyom, de én jól érzem így magam. Szeretek jókat enni és nem szeretném sanyargatni magam diétával. Mozogni is keveset szoktam, viszont pár hete vettem egy szoba bringát és néha azt tekerem amikor van kedvem. Szóval ilyen paraméterekkel van esélyem kapcsolatra, vagy ma már minden nőnek csak a kigyúrt pasasok kellenek?

2017. márc. 3. 13:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

#7-es vagyok. Ugye emlékeztek még a Hamvai PG - Kárnyáczki Laura párosra?(Ha nem, utána lehet nézni.) Schmuck Andor is kavargatott elég jó nőkkel. És még elég sok példát fel lehetne hozni. És itt most bombázókról volt szó, a Kérdező meg simán csak barátnőt szeretne...

A srác biztatást várna, amiből erőt meríthet, de tényleg kár volt ide jönnie, mert itt mindenki teli van rosszindulattal és igyekszik a földbe döngölni. "Némi" kis empátia, emberség nem ártana, mert bizony egy érző lény van a másik oldalon, aki talán végső kétségbeesésében fordult a GYK-hoz válaszokért. Lehetett volna szerezni neki egy jó kis pénteket azzal, hogy biztatjuk(remélem, nekem azért sikerült), de nem... kötelezően bele kell rúgni, igaz? Ettől hiszitek magatokat nagymenőnek? A pofám leszakad...

2017. márc. 3. 14:27
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

"Ugye emlékeztek még a Hamvai PG - Kárnyáczki Laura párosra?"

Hamvai PG híres, DJ és mindennek tetejében tele van lóvéval. Neki van bőven mivel kompenzálnia a kövérségét, azóta egyébként úgy tudom lefogyott.

2017. márc. 3. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

11.: a "jól vagy így kisfiam, gyere, megsimogatom a buksid" hozzáállás sosem fogja motiválni a kérdezőt arra, hogy változtasson az életminőségén.

Normálisan, de muszáj az igazat leírni, mert áltatással nem segítünk rajta.

2017. márc. 3. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja, mert milliomosokat tenyleg tok jo peldanak felhozni, akikre penzehes ribik nyomulnak :DDDD De vegul is ez is egy tanacs, kerdezo, keress tobb szazezret es halmozz el egy penzehes csajt aki veled marad, amig megvan a vagyonod.
2017. márc. 3. 14:54
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

"vagy ma már minden nőnek csak a kigyúrt pasasok kellenek?"

hát azért a kövér és a kigyúrt közt van még jó néhány kategória

2017. márc. 3. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Át tudom érezni a "fájdalmad". Én 90kg-s voltam és csak átlagos pasijaim voltak. (Nem a vasággyal 20kg-s kategória, akik csak azért álltak le velem, mert más hozzá sem érne.) Viszont jött egy kattanás, mikor már a létezés is fájt. Itt arra gondolok, hogy nem éreztem magam jól a bőrömben. Fizikailag sem: hamar elfáradtam, fájtak a lábaim, lusta voltam. Majd elkezdtem komolyan diétázni. (Igaz, akkor volt egy fájdalmas szakításom, semmi köze nem volt az alkatomnak ehhez.) Rendszeresen jártam le terembe. Igaz, a lustaságom megmaradt, de legalább nem fingok ki ha le kell hajolni bekötni a cipőm. Szerintem te is átérzed ezeket, és ezzel bátorítani akarlak, hogy baráti hangnemben írok. :) Keveset fogytam, de sokat adtam le a zsíromból. És akkor is kellettem a vékony fiúknak. Még meg nem ismertem a mostani párom. És lám hol?! A konditerembe! 136kg volt akkor. Igazi húshegy. Az első "ducim". Együtt edzettünk, beszélgettünk. Megismertük egymást. Láttam mások, hogy néznek rá. Na és rám?! Még a mai napig is kinéz némelyik picha .. De lesz@rom! Imádom a párom! Úgy ahogy van. Igaz, mindketten tudjuk, hogy az egészségünk érdekében fogynunk kell. És azért, hogy sokáig lehessünk együtt a jövőben is. Amióta együtt élünk segítjük egymást a főzésben és abban is, hogy le kell menni edzeni. Nálunk az sem probléma a hétvégén, hogy itthon meresszük a seggünket vagy a kutyánkkal elmenjünk túrázni. Amúgy megsúgom neked,hogy nem minden nőnek jön be a kigyúrt izomhegy. (Túl sok időt tölt a teremben, hiú magára, sokat is költ magára és ilyen csak olyan párt talál aki hasonlóképp jár el.) Például nekem nem jön be. Na de a lényeg. Ez csak egy példa a sztereótípiákra, hogy nem mind igaz.

Mivel 144 kg vagy, el kell kezdened fogyni! Mindenképp! Nem barátnő miatt, hanem magad miatt! Mert ekkora súly már elárulja, hogy magaddal sem vagy kibékülve. És nem kell sok, hogy valakivel szimpátiára találj. Utána jönni fog magától. NAgyobb lesz az önbizalmad ami a lányok figyelmét is felkelti. És kitudja, lehet te is találsz egy hasonlókaliberü lányt, akivel ez még jobban támogatná az összhangot és együtt már életvitel szerüen tudnátok csinálni! :) Az a baj, amit ne tévessz szem elől, hogy ha elkezdesz fogyni, az egy életre szól! És mi lenne ha még a párod is partner lenne ebben? :)

De tény, hogy változtatnod kell!!!

Sok sikert és sok kitartást az elkövetkezendőkben!

2017. márc. 3. 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha pl. jo izlessel tudsz feloltozni es nagyon jo a humorod, van eszed, es jo tarsasag vagy, akkor siman talalhatsz magadnak part. Nalunk a paromnak van egy baratja, aki elkepesztoen kover, de annyira jo fej, hogy mindig van komoly baratnoje, es meglepoen szep lanyokat szed ossze.
2017. márc. 3. 15:41
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem csak lelkileg, de testileg sem érzed jól magad. Felveszed ezt a szerepet, és ezzel menekülsz a fogyás elől.

Pár hónap kéne, és jobb lenne a hátralévő életed. Gondolkodj el rajta, megéri.

2017. márc. 3. 16:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Van esélyed, ha szilárd az egyéniséged és jó a stílusod, észre fognak venni, mert az sokkal érdekesebb mint a kinézet. Csak arra vigyázz, hogy ne rakjanak a "barát zónába", még azok a csajok is férfiként tekintsenek rád akik alapvetően nem vonzódnának hozzád.

Másrészt nem kellene nagyon sokat sanyargatnod magad ahhoz hogy pár kilót ledobjál (mondjuk 20-at), szerintem vannak finom diétás kaják is, persze ki mit szeret enni... csak azért mondom, mert bár 140 kiloval is már lehetnek hosszú távon egészségügyi problémáid, de ha nem is próbálsz fogyni, viszont szeretsz enni, nem gondolod hogy 10 év múlva ez akár a duplája is lesz? Ne a csajok miatt, hanem magad miatt, ne hízz tovább!

2017. márc. 3. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!