Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valtoztassak azon ha jokepu srackent nem merek kezdemenyezni a lanyoknal? 20/f
Sajnos egesz eletemben onbizalomhianyom volt hol jobb hol rosszabb. Regen ez agresszivitasban nyilvanult meg manapsag pedig egyfajta felelemben az emberektol, pedig en nagyon szeretem oket regebben kifejezetten tarsasagi ember voltam. De mostanaban megint padlon vagyok es vagyom az emberek koze de nem tudok kapcsolatot teremteni.
Pedig tenyleg nincs gondom kulsoleg, figyelek magamra sportos vagyok apolt stb meg szoktak nezni az utcan. Sot meg "ott" sem vagyok kicsi.
Igazabol nekem ez a gyerekkorom miatt van ezzel tisztaban vagyok, nem volt konnyu de mar teljesen mindegy felesleges ezen ragodni. A jovom erdekel de hiaba probalkozok keptelen vagyok normalisan viselkedni. Pedig nagyon megtetszett most egy gyonyoru lany. Kivul-belul fantasztikus es megorulok annyira vagyom ra. O nem tudja mert egyszeruen nem mutatom, nem merek kezdemenyezni nala es nyitni meg szint vallani, hogy erdekel engem. Mindig a "jo lehetosegre" varok de tudom hogy ugysem jon el.
Megis hogyan lepjek ki ebbol? Par evre rendbejottem aztan hagytam hogy ujra kicsusszanak a dolgok a kezem kozul. Hogy lehetnek ferfias es magabiztos ha nem birok banni az emberekkel? Igy semmi eselyem nala. Hogyan valtoztassak magamon? Jartam regebben pszichologushoz de nekem nem valt be, elotte is csak jatszottam az agyam.
Barmilyen otletet szivesen fogadok. Leginkabb a lany problema erdekel a tobbi ember igazabol nem erdekel :/
Nem! 2 evig volt baratnom elotte pedig par komolytalanabb kapcsolat plusz egyetlen egy egyejszakas. Akkor jobb idoszakomban voltam :)
Mondom... nincs semmi realis okom az onbizalomhianyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!