Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megtetszik nektek egy lány, aki még ismeretlen számotokra mertek kezdeményezni nála, vagy megvárjátok, amíg ad jeleket, hogy neki is bejöttök?
Első logikája sántít, mivel nem az a elsődleges, hogy én tetszem e neki, hanem hogy ő tetszik.
Én merek kezdeményezni, már nem vagyok félős, igaz legtöbb esetbe nem jön össze.
Szerintem aki alapjában nem vonzó, (mármint adottságra, nem az igényességre értem) annak muszáj nyomulnia, ha akar vkit, mert nem fog bejönni senkinek külsőre.
Ha meg is tetszik, nem megyek oda. Miért? Mert ostobaság. Ebből még jó nem sült ki számomra. Tudom, próbáltam párszor. Hozzáteszem, kulturált a stílusom, nem ostoba macho barom vagyok. Ha nem ismerem sehonnan, csak a csinos külseje miatt BIZTOS, hogy soha nem fogom megszólítani. Eljutottam rég arra a pontra, hogy csak a személyisége miatt tudok vonzódni egy nőhöz, mint személyhez. (az, hogy megnézem, hogy jó segge van egy dolog, de ettől még nem tartom vonzónak) Ergo ha nem ismerem a személyét, nem fogok akarni tőle SEMMIT, mert nem tudom, milyen nő.
Ergo ismeretlen nőt nem szólítok le, végképp nem az utcán vagy másutt. Nézegethet ahogy akar, pisloghat, kacsinthat, semmit nem fogok tenni, mert nem érdekel. Sőt, egyre inkább zavar, mikor a nők nézegetnek. Ha nagyon akar, odajöhet hozzám, de biztos nem fogok én odamenni.
Tegyük hozzá, hogy párom is van, így még jobban zavar.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!