Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valtoztassak ezen? 23N
Par honapja vettem eszre magamon, hogy nagyon vagyom kapcsolatra de nem merem bevallani, sot, letagadom. Volt hogy neten ismerkedtem es osztonosen azt mondtam a randikon hogy en igazabol nem akarok kapcsolatot. Persze ilyenkor jott a kerdes hogy akkor mit keresek tarskereson? Azt mondtam csak unalomuzo es szorakozom, persze innentol mar csak haverkodni vagy megfektetni akartak, mert "nehez eset"-nek titulaltak.
Pedig igazabol nagyon vagyom ra, hogy valakivel randizgassak, es hogy "tudjam hagyni" hogy udvaroljon. Hogy valakivel egyutt csinaljunk vacsit es borozgassunk...
Hogyan valtoztassak ezen?
az az első lépés, hogy megtanulod, hogy a férfiak nem értékelik, hogyha szórakozol velük, és komolyan gondolják azt, amit mondasz nekik.
Ha azt mondod, hogy nem akarsz kapcsolatot, akkor - surprise, surprise - a férfiak azt fogják gondolni, hogy nem akarsz kapcsolatot, és ha nem vagy dagadt, akkor csak rád akarnak mászni.
Először vedd komolyan magadat, utána vedd komolyan a férfiakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!