Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtassak ezen?
Egy 2-3 éves folyamatnak köszönhetően elég sokat fogytam, mostanra mondhatni viszonylag jól nézek ki. A fejemben azonban még mindig ugyanannak a kövér lánynak a képe él, aki voltam 16 éven keresztül. Ha egy srác megpróbál közeledni felém, akkor azonnal azt hiszem, hogy biztosan csak szórakozik, én úgysem tetszhetek senkinek, nem vagyok elég jó/érdekes/izgalmas. Eddig nem volt komoly kapcsolatom, csak két bulis ,,kavarás", amit a kíváncsiságom hajtott és egy kicsit jót tett az önbizalmamnak.
Mindig próbálom játszani a magabiztos lányt mások előtt(és általában sikerül is), de hatalmas kétségek vannak bennem.
Nem vagyok antiszociális, szeretek társaságba járni, vannak barátaim, bulizni is szoktam. Tájékozottnak és okosnak mondanám magam, de az a kövéren eltöltött 16 év mintha rányomta volna a bélyegét a személyiségemre. Néha úgy érzem, hogy sohasem szabadulhatok meg a régi önmagamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!