Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok túl beszédes pasiként, hogy változtassak ezen?
nem a megnyíltságon múlik vagy sem, szimplán nehezen megy. Vannak közelebbi barátaim, náluk nem ez a helyzet. Kisgyerekként is csendesebb voltam.
A gond az, hogy "randiztam" ma, aranyos vagyok neki meg szimpi, de úgy érzi, nem vagyok rá kiváncsi... pedig igazából meg őrajta látszott, hogy "nincs itt", nem kereste a szemkontaktust, távolba nézett "gondolkodva". Mindegy, hogy lehet ezen változtatni?
Nőként mondom, hogy a túlzott csendességet én megbízhatatlanságként tapasztaltam. Próbáltam elindulni egy-két irányba vele kapcsolat felé, gondoskodó lenni, stb., de mégis alulrendeltségi viszonyban éreztem magam.
Ott a gond, hogy pár éve a 20-30-as főleg férfiak gyakran használják a csendességet, válaszok kerülését sakkbantartásra, illetve szadista lelki energiaszívásra, ugráltatásra. Mindenképpen olvasnod kellene többet könyveket vagy újságokat, hogy beinduljon egy kicsit a beszéded, témákra nyitottságod, mert itt éppen erről van szó.
Próbálj meg többet beszélni vagy kérdezgetni. Ha megy, oké, ha nem, akkor majd találsz olyan lányt, akit nem zavar.
Amúgy, én is sokszor nézek távolra, gondolkodom, hogy mit mondjak, mit ne egy randin, de attól még ottvagyok teljes mértékben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!