Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan valtoztassak h beszedes...

Hogyan valtoztassak h beszedes legyek stb? helpme. (len)

Figyelt kérdés

az voltam csak koltoztunk es nem erzem magam otthon ebben a suliban es vegulis nem vagyok az mint a regi. :S Nem merek beszelni. a suliban *-* csak neha tudom nagyon gaz de fogalmam sincs h hogyan vegyem elo azt az enem. tudom h itt van valahol csak nem akar az elo jonni. :S

Segitsetek! mert nagyon szar. mert nem is en vagyok mindez.

: (

2010. máj. 18. 06:14
 1/6 A kérdező kommentje:
a humorom az jonagy midnenbol tudok egy nagyon jo poent amitol eddig midnenki rohog-rohogott. de lehetseges h azokkal van baj akikel probalkozok beszelgetni. nemtudom fogalmam sincs. :\
2010. máj. 18. 06:22
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nagyban függ attól hogy kikkel próbálsz meg beszélgetni, én pl pont nem vagyok egy túl nagy beszédes, soha nem is voltam, de van pár barátnőm akikkel már szinte az első pillanattól remekül megvoltunk:) szóval ez a másik féltől is függ, próbálkozz más emberekkel is.
2010. máj. 18. 06:49
 3/6 A kérdező kommentje:

koszi. de hogyan vegyem elo "azt" az enem mert ugye tudok baromi vissza huzodo,szotlan,humor mentes is lenni, vagy pedig baromi fecsegos,vadoc,es nagyon vicces,

ez nekem a bajom :( h nemtom elo venni ezt.

2010. máj. 18. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez van, mármint , ogy van egy visszahúzódó és gy ilyen "nagydumás " énem . Sztem ez elég egyszerű akkor kerül elő a nagydumás , hogy ha biztos a pozíció , már nagyjából mindenkit ismersz és nem "félsz" , hogy nem szeretnek , vagy nem is tudom ,hogy magyarázzam ezt el :D.

Megoldás :S a helyedben nyitott lennék ez nem azt jelenti ,hogy mindenkihez odamegyek stb , hanem ha kérdeznek tőlem valamit , hogy eljönnél -e ide v vmi akkor vállalom és szerzek közös emlékeket és beszédtémákat és utána előfog jönni az a nagydumás is :D

2010. máj. 18. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:

nekem az a baj. h azert nem jon elo mert senki nem nyit felem. meg persze a helyzet sem mindig adott,meg attol is felek h nem szeretnek ezigaz.. de persze mivel nem csak azt nezem h ok nem nyitnak,hanem nekem is kellene valamit tenni,nyitottam ...de csak mert abban a percben boldogvoltam, azt hittem igy marad de tegnap a suliban vissza jott. es es aaaaa

nagyon idegesito tud lenni es nem tudok magamnak ugy mond " boldogsagot" csinalni h elo jojjon a masik enem. am tudom baromi bunko is lenni : ) meg van van 4-5 fajta is xD

2010. máj. 18. 17:40
 6/6 A kérdező kommentje:
tudok*
2010. máj. 18. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!