Hogyan valtoztassak h beszedes legyek stb? helpme. (len)
az voltam csak koltoztunk es nem erzem magam otthon ebben a suliban es vegulis nem vagyok az mint a regi. :S Nem merek beszelni. a suliban *-* csak neha tudom nagyon gaz de fogalmam sincs h hogyan vegyem elo azt az enem. tudom h itt van valahol csak nem akar az elo jonni. :S
Segitsetek! mert nagyon szar. mert nem is en vagyok mindez.
: (
koszi. de hogyan vegyem elo "azt" az enem mert ugye tudok baromi vissza huzodo,szotlan,humor mentes is lenni, vagy pedig baromi fecsegos,vadoc,es nagyon vicces,
ez nekem a bajom :( h nemtom elo venni ezt.
Velem is ugyanez van, mármint , ogy van egy visszahúzódó és gy ilyen "nagydumás " énem . Sztem ez elég egyszerű akkor kerül elő a nagydumás , hogy ha biztos a pozíció , már nagyjából mindenkit ismersz és nem "félsz" , hogy nem szeretnek , vagy nem is tudom ,hogy magyarázzam ezt el :D.
Megoldás :S a helyedben nyitott lennék ez nem azt jelenti ,hogy mindenkihez odamegyek stb , hanem ha kérdeznek tőlem valamit , hogy eljönnél -e ide v vmi akkor vállalom és szerzek közös emlékeket és beszédtémákat és utána előfog jönni az a nagydumás is :D
nekem az a baj. h azert nem jon elo mert senki nem nyit felem. meg persze a helyzet sem mindig adott,meg attol is felek h nem szeretnek ezigaz.. de persze mivel nem csak azt nezem h ok nem nyitnak,hanem nekem is kellene valamit tenni,nyitottam ...de csak mert abban a percben boldogvoltam, azt hittem igy marad de tegnap a suliban vissza jott. es es aaaaa
nagyon idegesito tud lenni es nem tudok magamnak ugy mond " boldogsagot" csinalni h elo jojjon a masik enem. am tudom baromi bunko is lenni : ) meg van van 4-5 fajta is xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!