Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Min változtassak hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min változtassak hogy legyen barátnőm?

Figyelt kérdés

Eléggé elkeseredtem az utóbbi időben. Ha megtetszk valaki elég hamar továbbgondolom a dolgokat és nagy pofára eséssel végződik. Egy jó humorú ember vagyok általában mindenkit meg tudok nevettetni de valahogy sosem akarnak tőlem semmit. Igazából nem sokat járok el sehova sem mert rengeteget dolgozom és esténként mikor hazaesem egyszerűen nincs energiám bulizni, szórakozni járni. Aki hasonló cipőben járt mint én hogy alakult ki kapcsolata?

23/F

2016. márc. 19. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Az életeden.
2016. márc. 19. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban!
2016. márc. 20. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
nem neked kell változtatni. ha akaratosan keresel magadnak párt, általában sosem találsz
2016. márc. 20. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
herevasalással próbálkoztál már?
2016. márc. 20. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kevesebbet dolgozni, hogy több időd legyen. Tudom, hogy ez nehéz, de biztosan a legmegfelelőbb munkát végzed? Sajnos, ha nincs időd az ismerkedésre, akkor a párkapcsolat megtartására sem lesz több...
2016. márc. 20. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:

"Igazából nem sokat járok el sehova sem mert rengeteget dolgozom és esténként mikor hazaesem egyszerűen nincs energiám bulizni, szórakozni járni. "

Így nehéz:) Próbálj meg új társaságba bekerülni (pl. a munkatársaid révén), vagy keress olyan programokat, hobbit, ahol nők is megfordulnak.

Igazából itt gyakorin is lehet szerintem ismerkedni. Egyszerűen ha valakinek szimpatikusak a válaszai, akkor egy-egy komment kapcsán írhatsz üzenetet, elmondhatod a véleményed, privátban kérdezhetsz még a témával kapcsolatban, és ha szerencséd van, jó eséllyel kialakul egy beszélgetés.

2016. márc. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!