Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak köztetek olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak köztetek olyanok, akik biztosan tudják, hogy soha nem fognak házasodni? Mi okozza ezt az ellenszenvet a házasság intézménye iránt?

Figyelt kérdés
Csak egy papír, ettől nem fogjuk egymást jobban szeretni, túl sok rossz példát látok/láttam magam körül, sokba kerül egy lagzi, stb... Ilyen és ehhez hasonló példákat várnék. Valóban idejétmúlt lenne a házasság?

2017. márc. 4. 16:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8: Lehet, csak attól tartok, sok esetben éppen éppen az együttélés vet véget a szerelemnek, utána inkább csak a megszokás tartja össze a párokat.
2017. márc. 4. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem ellenzem a házasságot, sőt, a szüleim 27 éve házasok és nem ölik egymást, de én túl merev vagyok ahhoz, hogy a szívemre hallgassak olyan dolgokban, amikből komoly problémák lehetnek, így tudom, hogy soha nem leszek annyira szerelmes, hogy egy életet akarjak leélni a partneremmel. A házasság meg számomra ezt jelenti, a sírig együtt toljuk a szekeret.

Gyereket nem tervezek, de ha terveznék, házasság nélkül nem vállalnám. Onnantól, hogy valaki másról is gondoskodni kell, számomra a tied az enyém és az enyém a tied, nem tudnék egy életre szóló felelősséget vállalni valakivel, aki nem adná bele mindenét ugyanúgy, ahogy én. És mielőtt kapnám a megjegyzéseket, jól fizető szakmám van, és szeretem annyira, hogy a gyedet is meg akarnám felezni, ha gyereket vállalnék. Nem bírnám három évig nélküle.

2017. márc. 4. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!