Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VAn egy csaj, nem tudom, h. mit akar házasként, többi lent?
pl lecserélni a férjét, csak még a gondolkodási fázisban van.
Ha van ehhez idegrendszered(nekem sosem volt) próba szerencse.
Ahogy a házas pasik kedvesek vagy előzékenyek néhány nővel,esetleg dicsérgetik-flörtölnek velük...-így a házas nőknek is jól esik néha ránézni más férfira.
Na ez nem minden esetben jelenti azt,hogy most aztán rögvest "megugratja" magát a bizonyos nő,-olyan is akad,de kevesebb mint ahogy azt a férfiak befantáziálják.
Egy házas nő hordjon csadort?
Miért ne lehetne kedves,vicces?
Férjhez mentem,-hú mától póker arcom van és csak a férjemre mosolygok mert nála van az erényövem kulcsa......
Eddigi több tíz éves tapasztalatom, ha be jössz neki és te is kedves, türelmes vagy, ágyjelenet a vége.
Mit akarhat? Te is közeledsz felé érzéssel. Ki fog derülni, ő meddig akar elmenni. Előre,úgy sem tudod, mi jár a fejében. Alapból, egy humoros, barátkozós, vagy esetleg többet is akar.
Jól vn gyerekek, nem kell játsszani a hülyét!
Ha hosszasan nézegeti meg mosolyog rá a nő, akkor lefőtt a kávé, benne lenne.
Az meg hogy házas semmit nem jelent, sőt, legtöbbet félrelépő nők feleségek, nem barátnők.
Az meg, hogy le akarja e cserélni a férjét, majd ágyon kívül kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!