Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi titkolnivalója lehet egy lánynak, aki nem akar személyesen találkozni, csak a neten hajlandó levelezgetni?
Én is ilyen vagyok. Képet láthatnak rólam a neten, azzal nincs bajom, de személyesen más. Semmi titkolnivalóm nincs, egyszerűen csak félénk, izgulós, visszahúzódó vagyok, és személyesen, szóban ez nyilván sokkal jobban előjön. És önbizalomhiányban is szenvedek. Szépnek, csinosnak szoktak tartani, nem is annyira a külsőmmel van problémám (bár tény, hogy azért nem vagyok teljesen kibékülve mindennel magamon), hanem egyszerűen ilyen félős vagyok, nincs bennem szinte semmi magabiztosság, félek a találkozástól, hogy mit mondjak, hogyan fogok vajon viselkedni, stb. Ilyesmik a gondjaim, ezért még egyszer sem randiztam például.
20/L
Tudom, hogy le kell küzdeni, de nálam ez egy betegség, nem olyan egyszerű. Viszont ha egyszer találnék olyasvalakit, akiben képes vagyok nagyjából megbízni, akivel úgy érzem, hogy nem viselne meg annyira a dolog szóban sem, és akivel úgy érzem, hogy eleve megérné, akkor nyilván belemennék, félelem ide vagy oda.
De ha valakivel nem neten kezdek el ismerkedni, hanem eleve személyes ismeretségünk van és kommunikáltunk már egymással, az teljesen más nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!