Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban bírnátok lenni egy olyan lánnyal, aki parókát hord? (Akár betegségtől, akár esztétikai problémából adódóan) Zavarna titeket?
Valószínűleg zavarna. Még a betegséget tudom elfogadni (bár ott általában csak átmeneti a kopaszság, az persze nem gond), de esztétikailag kevés olyan indokot tudok elképzelni, ami miatt parókát kellene hordania.
Én is el tudom fogadni a saját testi hibáimat, ez az egészséges énkép része.
Nem zavarna. Van egy barátnőm aki parókát hord.
Az igazi haja is jól néz ki, de jobban szereti a parókákat.
Külföldről szokta rendelni őket. Élethű hatásúak, tehát nem feltűnőek.
Kicsit zavarna, mert ez olyan csaló dolog számomra; ugyanakkor az is világos, hogy ha nincs haja, és fontos számára sok ember véleménye, akkor nincs mit csinálni, marad a paróka.
Én mondjuk ilyesmi esetben simán fel is ajánlanám a hajam a barátnőmnek, pasiként nem nagyon izgatna a kopaszság, neki meg sokat jelenthetne a dolog; és inkább a hajbeültetés, mint a paróka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!