Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kapcsolatban bírnátok lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban bírnátok lenni egy olyan lánnyal, aki parókát hord? (Akár betegségtől, akár esztétikai problémából adódóan) Zavarna titeket?

Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
miért zavarna, ha szeretem? szeretni valakit azt jelenti, hogy egészségben, betegségben... nem a parókán/műlábon stb. múlnak az érzelmek, ha igaziak...
2016. jún. 18. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Nem volna gond, ha soha nem látom kopaszon.
2016. jún. 18. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg zavarna. Még a betegséget tudom elfogadni (bár ott általában csak átmeneti a kopaszság, az persze nem gond), de esztétikailag kevés olyan indokot tudok elképzelni, ami miatt parókát kellene hordania.

Én is el tudom fogadni a saját testi hibáimat, ez az egészséges énkép része.

2016. jún. 18. 18:23
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
60%
Egy halom kapcsolatban lévő fekete (de manapság már nem csak fekete) nő hord parókát, és ők nem is egészségügyi okokból :D
2016. jún. 18. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem zavarna. Van egy barátnőm aki parókát hord.

Az igazi haja is jól néz ki, de jobban szereti a parókákat.

Külföldről szokta rendelni őket. Élethű hatásúak, tehát nem feltűnőek.

2016. jún. 18. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
ha betegség miatt, akkor nem zavarna
2016. jún. 18. 20:15
 7/7 anonim válasza:

Kicsit zavarna, mert ez olyan csaló dolog számomra; ugyanakkor az is világos, hogy ha nincs haja, és fontos számára sok ember véleménye, akkor nincs mit csinálni, marad a paróka.

Én mondjuk ilyesmi esetben simán fel is ajánlanám a hajam a barátnőmnek, pasiként nem nagyon izgatna a kopaszság, neki meg sokat jelenthetne a dolog; és inkább a hajbeültetés, mint a paróka.

2016. jún. 18. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!