Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha életemben nem kaptam a lányoktól pozitív visszajelzést a külsőmmel kapcsolatban, akkor hogyan lehetne önbizalmam? 22F
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 19:07
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszel! :$
Na, ez is megvolt, jöhet a következő kérdés/probléma.
2/8 anonim válasza:
sehogy ,análkül nem lehet önbizalmad
3/8 A kérdező kommentje:
Mert a lányok előszeretettel hangoztatják ezt a legyen önbizalmad szöveget. De azt elfelejtik, hogy míg nekem soha senki nem mondta, hogy "jól nézel ki", addig ők napi szinten megkapják legalább a barátnőiktől.
2016. jún. 10. 19:33
4/8 anonim válasza:
Ezt alapvetően a szüleid bacták el neked, már bocs, nem a lányok. Minden ember a szüleitől kéne megtanulja, hogy ő szerethető, elfogadható, jól néz ki, helyes stb.
Ha ez kimaradt, akkor ezzel neked kéne kezdeni valamit, mert a lányok funkciója nem az, hogy önbizalmat csepegtessenek beléd.
Amúgy ha küldesz képet, mondok véleményt, lehet túl is esnél ezen a körön, és meglátnád, hogy ettől nem lesz önbizalmad, ha eddig nem volt.
5/8 A kérdező kommentje:
Neten mondtak már rólam pozitív véleményt, de élőben sose, ott inkább negatív, még ha nem is nyíltan. Egy kép csap egy kép.
2016. jún. 10. 20:03
6/8 A kérdező kommentje:
*csak
2016. jún. 10. 20:03
7/8 anonim válasza:
Küldj képet és mondok rólad véleményt:)
8/8 Fish1 válasza:
Az önbizalmat nem csak abból lehet meríteni, ha valaki azt mondja, hogy jól nézel ki.
Az önbizalom a sikerélmények függvénye. Sikerélményed pedig másban is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!