Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen titkolnivalója lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen titkolnivalója lehet ennek a fiúnak? Ha ennyire szeret, miért nem akar velem járni?

Figyelt kérdés

Igyekszem nagyon röviden leírni. Az a lényeg, hogy az egyik barátomba nagyon beleszerettem, már régebben. El is mondtam neki, akkor kiderült hogy van egy friss kapcsolata. Mondta nekem, hogy barátként szeret nagyon, nagyon fontos vagyok neki, stb. De hamarosan szakított a barátnőjével. (Nem miattam) Újra elmondtam neki hogy szeretem, azt mondta hogy nem akar játszani az érzéseimmel, nagyon fontos vagyok neki, gyönyörű vagyok, nagyon jó tulajdonságaim vannak, nagyon értékes ember vagyok, ritka az ilyen lány, nem akar elveszíteni, vigyázzak nagyon magamra, stb...

Én ezt nagyon nem tudom mire vélni:( Mondtam neki hogy ne nagyon keressük egymás társaságát mert így nem jó hogy én szerelmes vagyok belé. Erre majdnem elsírta magát, átölelt, és azt mondta hogy de akkor nagyoon hiányoznék neki.

Nem értem. Nem indokolja meg hogy miért nem akar járni velem. Szerintetek mi van vele?

2011. jún. 30. 23:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nincs nagy korkülönbség köztetek?
2011. jún. 30. 23:29
 2/18 anonim ***** válasza:
36%

Elsírta magát ??!!

Nincs csaja ?

Nem is akar ?

Nem akar tőled barátságnál többet ?

Ugye mind tudjuk mit jelent ez ?

B U Z I !

2011. jún. 30. 23:29
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem! Nem bu.zi. Először le is írtam ezt is, hogy az biztos hogy nem meleg, de kitöröltem, mert gondoltam alap lesz mindenkinek hogy nem az. Nem meleg.

8 év van köztünk. Ez lehet a gond?! (20,28)

2011. jún. 30. 23:31
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem akarja elrontani a baráti kapcsolatot egy párkapcsolattal.
2011. jún. 30. 23:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek.A srác Téged többre tart mindenkinél.Nem csupán szerelem.Több annál.Legszívesebben feleségül venne Téged,de mégsem teszi,mert abban nem hisz hogy a házassággal rendbe jönnek a dolgok meg stb.De lehet hogy Téged többre tart mindennél és ez által nem tudna téged csak úgy meg...-ni..Szóval érted?Nehéz erről értelmesen beszélni.Én értem a csávót!
2011. jún. 30. 23:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Szeret, de nem szerelemmel.
2011. jún. 30. 23:42
 7/18 anonim ***** válasza:

Úristen, 'nálunk' is ez van. Szóról szóra ezek történtek és hangzottak el szinte.. Plusz még: 'nekem te többet jelentesz egy szerelemnél'..

Olyan szörnyű volt ezt hallani, mert nekem meg ő a szerelmem és úgy jelent mindennél többet, de neki mégis csak egy barát vagyunk.

De ugyanezeket mondja, amit neked mondott a fiú. És nagyon ragaszkodik hozzám.

Érthetetlen. Nem tudom, miért csinálják ezt.

Ne haragudj, hogy nem tudtam hasznos választ adni. De tudd, hogy nem vagy egyedül, együtt érzek veled.

Kitartás!

18/L

2011. jún. 30. 23:58
 8/18 anonim válasza:
100%

Akkor egymásra találtunk, sorstársak...

Ugyanis nálunk is ugyan ez van. (én 16, ő 19)

Egyszer sétáltunk, beszélgettünk, megállt egy fa alatt és csak ennyit mondott:

Basszus, hogy lehet valaki ilyen tökéletes?

Azt hittem elbőgöm magam... Annyira útáltam akkor...

Ráadásul együtt van egy csajjal, akiről közölte, hogy gyűlöli, de a csaj piás/balhés, és a srác nem akarja, hogy hülyeséget csináljon.

Engem meg azzal vigasztal, hogy amúgy is fél, hogy megbántana, nem vagyunk egy súlycsoportban. (kemény sátánista a srác)

2011. júl. 1. 00:11
 9/18 anonim ***** válasza:
és nem gondol arra, hogy ez milyen érzés lehet a lánynak, aki esetleg ugyanúgy érez. "kimélitek" a lányt, mert nem akarjátok "bántani", közben meg a lány csak szenved, de elengedni sem tudjátok... jöttök a "nem szabad" dumával meg azzal, hogy "kislány"...
2011. júl. 1. 19:35
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nem is gondoltam volna, hogy lesznek sorstársak:(

tegnap 23.33, érdekes választ adtál, elgondolkodtam rajta, lehet hogy igazad van.

Bonyolult dolog ez, nagyon szenvedek tőle, ahogy az utolsó is írta, ez nem jó nekünk egyáltalán.

Kszi mindenkinek.

2011. júl. 1. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!