Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen titkolnivalója lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen titkolnivalója lehet ennek a fiúnak? Ha ennyire szeret, miért nem akar velem járni?

Figyelt kérdés

Igyekszem nagyon röviden leírni. Az a lényeg, hogy az egyik barátomba nagyon beleszerettem, már régebben. El is mondtam neki, akkor kiderült hogy van egy friss kapcsolata. Mondta nekem, hogy barátként szeret nagyon, nagyon fontos vagyok neki, stb. De hamarosan szakított a barátnőjével. (Nem miattam) Újra elmondtam neki hogy szeretem, azt mondta hogy nem akar játszani az érzéseimmel, nagyon fontos vagyok neki, gyönyörű vagyok, nagyon jó tulajdonságaim vannak, nagyon értékes ember vagyok, ritka az ilyen lány, nem akar elveszíteni, vigyázzak nagyon magamra, stb...

Én ezt nagyon nem tudom mire vélni:( Mondtam neki hogy ne nagyon keressük egymás társaságát mert így nem jó hogy én szerelmes vagyok belé. Erre majdnem elsírta magát, átölelt, és azt mondta hogy de akkor nagyoon hiányoznék neki.

Nem értem. Nem indokolja meg hogy miért nem akar járni velem. Szerintetek mi van vele?

2011. jún. 30. 23:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves 23:33-as és kedves kérdező!

én nem értem :-( de nem azért, mert kötözködni akarok. Mindennél többre tart, ok, de akkor nem fél attól, hogy elveszit és miért nem akarja, hogy több legyen? és bocsánat, hogy ezt írom, nem vagyok ám ilyen, csak tényleg nem értem, hogy miért nem tudná csak úgy meg...ni, végül is nem azzal csinálunk ilyesmit, akivel jó lenni, aki iránt érzünk is? (ok, éha csak a teste miatt:-( de akkor is...) igyekszem megérteni, de mégsem értem. Tessék a kisebbekkel is foglalkozni és világosítsatok már fel engem is...

2011. júl. 2. 08:50
 12/18 A kérdező kommentje:

Én valahogy úgy értelmeztem azt a kommentet, egy másik hozzászóló kommentjét is hozzávéve, hogy amit érez, az az érzés annyira erőteljes, hogy a szerelem ahhoz képest nem nagy érzés, nem szeretné szerelemmé leminősíteni azt a "kapcsolatot", amiben most vagyunk. Tényleg nehéz erről értelmesen beszélni. Ha együtt járnánk, ő úgy érzi, számára véget érne ez az érzés, és "csak" szerelmes lenne.

Valahogy így értelmezem, érteni azt hiszem értem, csak annyira fáj mégis.

2011. júl. 2. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:

köszönöm a felvilágosítást! :-)

és nem érné meg, hogy "csak" szerelem legyen?

sztem meg az van mögötte, hogy túl nagy az arca (sokat megélt) a srácnak, a kiscsajt meg "gyereknek" tartja és nem akarja "megrontani"... mintha legalábbis az "rontás" lenne... én ezekről a talapzatra állított szerelmekről semmi jót nem gondolok!!!! kinek jó az? miért kell így érezni? nem lehet "csak" szeretni egymást? "csak" olyan "egyszerűen"? miért kell attól félni, hogy a másik majd biztos nem bírja "elviselni"... a középkorban szerették így a nőket, sztem. :-( bocsánat a negatív hozzáállásért....

2011. júl. 2. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem tudom elhinni, hogy lehet valami érzés erősebb a mély szerelemnél (a szülő-gyermek köteléken kívül mondjuk).

18/L

2011. júl. 2. 20:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Kiemelem a kérdést, bár sok nagyon hasznos válasz jött, de mostanában újra felmerült, újra foglalkoztat, a helyzet változatlan...Hátha lesznek még érdekes meglátások.
2011. nov. 6. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok és már nem bánom, nekem ez az egyetlen módja, hogy "örökké" tartson, közben tud lenni normális kapcsolatom is, ahol megpróbálhatom, mert ez az érzés tényleg nem szerelem, szerelmesnek lenni nagyon más.

Nálunk én vagyok a lány (27).

2011. nov. 6. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg elég szimpla képlet...

A srác valószínűleg szeret téged, de csak mint a barátját. Az biztos, fontos is vagy neki, nagyon, meg minden, de csak mint a barátja. Tudja, hogy így rossz neked, és fájna neki ha elveszítene, de akkor sem lesz több.

Ennyi.

2011. nov. 6. 18:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem mer összeszedni téged, szóval semmi esélyed sincs nála, sajnos. talán, ha kiderítenéd, mitől fél és megnyugtatnád, hogy nem kell félnie attól, lehet, hogy még össze is jöhetnének a dolgok közöttetek.
2011. nov. 7. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!