Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi titkolnivalója lehet egy lánynak, aki nem akar személyesen találkozni, csak a neten hajlandó levelezgetni?
Nem is a képcseréről beszéltem én, de lényegtelen.
És legyél kedves és a saját nevedben beszélj maximum, amíg nem ismered bárkinek is a konkrét helyzetét. :) Gondolod, hogy én például nem szoktam próbálkozni és "küzdeni"? Tény, hogy nem pont randi terén, de más téren folyamatosan harcolok ezzel a betegséggel, ami hidd el, hogy nem vélt. Ha nem ezt tenném, akkor már rég rosszabb állapotban lennék. De mindegy, nem is tudom, miért állok le vitatkozni, fölösleges. Igazából az ilyesmit csak azok értik, akik már átéltek hasonlót.
Én is teljesen ilyen vagyok, pedig én is próbálok tenni ellene. Szakemberhez is jártam, járok, meg persze önmagam is próbálkozom túllépni, de vannak azok a helyzetek, amikor sajna nem megy, úgyhogy egyetértek az előttem kommentelővel. Hiába van javulás, néha vissza-visszaesek, és sokkal rosszabb. Mindez gyógyszer mellett is.
19/L
Egyébként: "Ismerek nem egy hozzád hasonló embert, és vannak tapasztalataim."
Én nem efféle tapasztalatokról beszélek/beszéltem, hanem a konkrét ÁTÉLÉSRŐL. Persze, sok ilyen emberrel lehet találkozni, ismeretséget kötni, és kicsit belekóstolni mindebbe külső szemlélőként. De az teljesen más, mint benne lenni, úgy nem lehet megérteni igazán. Én erről beszéltem.
Ilyen tapasztalatom nekem is volt. Mindig az derült ki, hogy depresszió vagy szociális fóbia van a háttérben, ezt mondták magukról. Én úgy fogom fel, hogy jó, ha megoszt velem valaki egy ilyen bizalmas dolgot. Ez alap lehet egy későbbi kapcsolathoz, hogy tudom, mire számítsak, és megbízott bennem annyira a lány, hogy pont nekem mondja el (írja le).
De ha néhány hónap után sincs személyes kapcsolat, az szerintem nem vezet sehová. Hiába mondom, hogy mellette lennék akkor is, ha mélyponton van, ha ő nem akarja.
Még a "haveri találkozó" sem megy, amit írsz. Hiszen abból, hogy írogatsz neki, meg megosztotok egymással mélyebb dolgokat, abból rájöhetett, hogy többet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!