Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi titkolnivalója lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi titkolnivalója lehet egy lánynak, aki nem akar személyesen találkozni, csak a neten hajlandó levelezgetni?

Figyelt kérdés
Haveri találkozóba sem hajlandó belemenni, mi lehet a háttérben? Már az is eszembe jutott, hogy lehet hogy valójában pasi a csaj?

2016. jún. 21. 21:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
Én a helyedben nem pazarolnám ilyen energiamvámpírokra az időmet és az energiámat. Vagy csúnya az illető, vagy beszari, rosszabb esetben mindkettő, esetleg pszichopata. Normális ember egy idő után belemegy a találkozásba valami nyilvános helyen, vagy ha nem érdekli a másik, akkor udvariasan lezárja az ügyet, én nem értem, mit kell ezen ennyit sz.rakodni. Aki annyira szánalmas, hogy beszariskodik még egy normális ember előtt is, azzal nem érdemes foglalkozni. Inkább hagyd a francba az egészet, jobban jársz. Én is leveleztem ilyen életképtelen emberkékkel, mindig csak nyafogtak, hogy nekik milyen rossz, kértem képet, nem küldtek, aztán én küldtem előre, hogy lássák a bizalmamat, de akkor is csak picsogtak, hogy hát ők csúnyák, meg nem akarják, hogy kinevessék őket, mondom, én nem vagyok olyan, láthatják, hogy én se vagyok nagy szám, de akkor se bíztak meg bennem. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, süljenek meg a saját zsírjukban, nem tudok rájuk mást mondani, ha egyszer ennyire süketek.
2016. jún. 22. 00:06
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
#11: Vannak olyanok is, akik pszichológiai betegségekben szenvednek, és azért ilyenek, azért megy nekik nehezebben az, ami szerinted oly egyszerű. Egy kicsit megpróbálhatnád nem rögtön lenézően kezelni az ilyen embereket, mert nem egyszerű helyzet.
2016. jún. 22. 00:15
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
12: Az a baj, hogy az ilyen emberek többsége még csak meg sem próbál változtatni a dolgokon, csak picsognak, hogy jaj, milyen rossz, meg majd csak minden megváltozik magától, és kibúvót keresnek a vélt vagy valós betegségeik/problémáik révén. Az a logikájuk, hogy nehogy már nekem kelljen bármit is tennem, de azért jó lenne learatni az eredményeket. Senkinek sem könnyű, de ha meg sem próbáljátok, akkor nehéz is marad, és semmi sem fog változni. Egyébként tényleg nem értem, mi olyan kib.szott nehéz egy képcserében vagy baráti találkozásban egy olyan emberrel, aki megbízhatónak tűnik. Forogtok a saját kis ördögi köreitekben, vártok a csodára, de egy bolhaf.sznyit sem tesztek azért, hogy valami is jobb legyen, és kifogásokat kerestek, hogy nektek miért nem megy, meg betegség, meg milyen nehéz, meg minden. Senki nem fogja megcsinálni helyettetek azt, amit nektek kell. És mindezt úgy írom, hogy elvileg nekem is van pszichés betegségem, rá kellett vennem magam, hogy elmenjek pszichológushoz, rá kellett vennem magam, hogy megszólítsak lányokat, kinyíljak az embereknek, mert másképpen nem megy. A ti döntésetek, hogy léptek-e valamit, és kockáztatjátok, hogy kialakulhat valami jó is, vagy a rosszat, de biztosat választjátok, és minden marad a régiben. De a folyamatos picsogás és beszariskodás nem vezet sehová, még ha kényelmes is. Ha egyedül nincs erőtök változtatni, akkor keressetek segítséget, de ha nem léptek semmit, akkor jó eséllyel soha nem lesz normális életetek.
2016. jún. 22. 00:28
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Le lehet engem pontozni, attól még az igazság igazság marad. Én nem tudom sajnálni az olyanokat, akik csak nyafognak, miközben meg ott lenne a lehetőség pl. az ismerkedésre, érdeklődnek irántuk, de inkább elbújnak, aztán meg előadják, hogy mennyire rossz nekik. Ennyire életképtelennek nem lehet lenni, én sose tudtam felfogni, hogy mit kell beszarni egy képcserétől, de még egy normális emberrel való találkozásban sincs semmi rossz. Aki csak picsog, de nem tesz semmit azért, hogy változzon a helyzet, az meg is érdemli a sorsát. Nem a sült galambot kell lesni, hanem tenni kell a siker érdekében.
2016. jún. 22. 10:26
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem is a képcseréről beszéltem én, de lényegtelen.

És legyél kedves és a saját nevedben beszélj maximum, amíg nem ismered bárkinek is a konkrét helyzetét. :) Gondolod, hogy én például nem szoktam próbálkozni és "küzdeni"? Tény, hogy nem pont randi terén, de más téren folyamatosan harcolok ezzel a betegséggel, ami hidd el, hogy nem vélt. Ha nem ezt tenném, akkor már rég rosszabb állapotban lennék. De mindegy, nem is tudom, miért állok le vitatkozni, fölösleges. Igazából az ilyesmit csak azok értik, akik már átéltek hasonlót.

2016. jún. 22. 16:30
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is teljesen ilyen vagyok, pedig én is próbálok tenni ellene. Szakemberhez is jártam, járok, meg persze önmagam is próbálkozom túllépni, de vannak azok a helyzetek, amikor sajna nem megy, úgyhogy egyetértek az előttem kommentelővel. Hiába van javulás, néha vissza-visszaesek, és sokkal rosszabb. Mindez gyógyszer mellett is.

19/L

2016. jún. 22. 17:42
 17/25 anonim ***** válasza:
65%
15: Ismerek nem egy hozzád hasonló embert, és vannak tapasztalataim. Egyébként az alapvető kérdés, amit a kérdező is feltett, nagyjából arról szólt, amiről én is beszéltem: arról, hogy a lehető legegyszerűbb utat választjátok, és még ha lenne érdeklődő, akkor sem bíztok meg senkiben. Pont egy képcsere vagy egy találkozás lenne az, amit nem a betegségre való hivatkozással kellene elkenni, mert éppen ez lenne az, ami sikerélményt nyújthatna nektek. De nem, ha a fene fenét eszik, ti akkor is elzárkóztok. Pl. a depresszión, az önbizalomhiányon is sokat segíthetne mondjuk egy normális, rátok nyitott emberrel való találkozgatás, ehelyett csak mantrázzátok magatoknak a sablonszövegeket, hogy miért nem lenne jó, meg titeket úgyse lehetne elfogadni stb. Nyilván vagy egyediség az esetekben, de nagy vonalakban ugyanazt csináljátok egytől egyig. Úgyse vagytok nyitottak senkire, aki ki akar ragadni benneteket abból a szarból, amibe nyakig süllyedtetek, nem bíztok senkiben, pedig egy-egy jó találkozás sikeres "terápia" is lehetne. Nem egy ilyen helyzetet átéltem már, nyafogtak az illetők, hogy nekik milyen rossz, adott esetben még esetleg a képcseréig eljutottunk, de legtöbbször addig sem, megpróbáltam kirángatni őket a magányból, a depresszióból, de nem, még ha megfeszültem volna, akkor sem sikerült semmi, és őszintén szólva én már feladtam az ilyen emberekkel való kommunikációt. Amíg nem látjátok be, hogy pont egy határozott lépéssel lehet kimászni a gödörből, és nyitni kell az irántatok érdeklődők felé, addig nem fog változni semmi. Ha nem bíztok meg senkiben, nem is fog változni semmi. Addig meg lehet hibáztatni a sorsot, a többi embert, a globális felmelegedést, bármit.
2016. jún. 22. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
De itt nem erről van szó! Legalábbis nálam. De mindegy, tényleg hagyjuk, egyrészt nem fogok mindent leírni az életemről, gyerekkori élményeimről, és jelenlegi helyzetemről, stb., másrészt úgyse túl sokan értik meg...ami persze természetes, ha valaki teljesen más beállítottságú, és nem tapasztalt soha semmi ilyet. :)
2016. jún. 23. 12:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Egyébként: "Ismerek nem egy hozzád hasonló embert, és vannak tapasztalataim."

Én nem efféle tapasztalatokról beszélek/beszéltem, hanem a konkrét ÁTÉLÉSRŐL. Persze, sok ilyen emberrel lehet találkozni, ismeretséget kötni, és kicsit belekóstolni mindebbe külső szemlélőként. De az teljesen más, mint benne lenni, úgy nem lehet megérteni igazán. Én erről beszéltem.

2016. jún. 23. 12:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Ilyen tapasztalatom nekem is volt. Mindig az derült ki, hogy depresszió vagy szociális fóbia van a háttérben, ezt mondták magukról. Én úgy fogom fel, hogy jó, ha megoszt velem valaki egy ilyen bizalmas dolgot. Ez alap lehet egy későbbi kapcsolathoz, hogy tudom, mire számítsak, és megbízott bennem annyira a lány, hogy pont nekem mondja el (írja le).

De ha néhány hónap után sincs személyes kapcsolat, az szerintem nem vezet sehová. Hiába mondom, hogy mellette lennék akkor is, ha mélyponton van, ha ő nem akarja.

Még a "haveri találkozó" sem megy, amit írsz. Hiszen abból, hogy írogatsz neki, meg megosztotok egymással mélyebb dolgokat, abból rájöhetett, hogy többet akarsz.

2016. szept. 26. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!