Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak köztetek olyanok, akik biztosan tudják, hogy soha nem fognak házasodni? Mi okozza ezt az ellenszenvet a házasság intézménye iránt?
Azért nem látom szükségességét, mert előbb utóbb minden kapcsolatnak vége lesz, nem azért, mert bárki is rossz lenne, hanem mert egyszerűen ilyenek vagyunk, előbb utóbb elmúlik a láng, és onnantól meg nincs értelme nyújtani, mint a rétestésztát.
Másrészről pedig rengeteg pénzt emészt fel maga a házasodás, a válási procedúra, na meg az egésznek az alapvető buktatója a közös vagyon, amin aztán lehet civódni, hogy kinek mennyi jár, meg nem ritka az olyan, hogy a nő kisemmizi a férfit, (a hajléktalanok nagyrésze is ezért férfi) fizetheti a gyerektartást, miközben alig látja a gyerekeit.
Egyébként gyereket sem akarok, nem érzem magamban azt, hogy képes lennék felnevelni egy utódot, meg időben is rengeteget venne el, nekem fontosabb, hogy sok szabadidőm legyen, a függetlenség, és hogy azt tudjak csinálni amit akarok, ne legyen megkötve a kezem.
Egyébként rossz példa is rengeteg volt a környezetemben, de nem ez tántorít el, inkább csak annyi, hogy rájöttem, hogy az ember alapvetően nem arra van, hogy egy egész életet egy párral éljen le.
Remélem hű tudok maradni az elveimhez, és nem vesztem el az eszemet, ha egy olyan nő kerül a képbe, aki házasodni akar. Mert az érzelmek becsapják az embert.
Se házasság, se kapcsolat nem lesz részemről.
1, A környezetemben szinte mindenhol zátonyra futottak a házasságok;
2, Annyira nem érdekelnek az emberek;
3, Nem hinném, hogy hosszútávon valakivel is meg tudnék maradni, akkor meg miért kínozzuk egymást...
Én nem látom túl sok értelmét a házasságnak. Csia egyet. Ez egy újfajta kötelék kettőnk között.
Nem, nem jogi..se nem egyházi. Utóbbit nem is rendezünk.
Én soha nem akartam, férjhez menni, míg meg nem ismertem a leendő férjem.
Most már nagyon várom, szeretném felvenni a nevét, és a kis felesége lenni.
1. Nem hiszek a sírig tartó szerelemben. Kicsit jobban szétnézve csak azt látom, hogy megszokásból vannak együtt a felek vagy megalkuvásból, esetleg külün-külön nem tudnának megélni és inkább együtt maradnak. Plusz női oldalról megközelítve sok feleség dadusnak meg bejárónőnek van használva, otthon is robotolnak közben meg a férjeik a fiatal csajokat hajkurásszák.
2. Túl sokba kerül az esküvő és a válás is.
3. A papírmunka is sok macerával jár, a válásnál meg a jogi procedúrákról ne is beszéljünk.
4. Túl nagy a felelősség, meg van egyfajta olyan muszáj jellege az egésznek. Jobban nem tudom megfogalmazni.
5. Nem akarok vagyonközösséget, amit én keresek az az én pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!