Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet hogy ilyen emberekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy ilyen embereknek van barátnője?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akik cigiznek, isznak,drogoznak, agresszívek, kockák, a végtelenségig autó fanatikusok, vagy foci, vagy egyéb... elvakult star wars rajongók stb.

Nem irigységből kérdezem, csak fura hogy egyes nők mi mindent elnéznek a pasijuknak.

Persze, én is iszok, alkalmanként, buliban, de nem rendszeresen. Nem vagyok kocka, nem dohányzom, szeretem az autókat, de nem minden időmet azzal töltöm. Sok minden érdekel, de komoly függés terén semmi.

A környezetemben sok sok lánytól hallom hogy így gáz, úgy gáz h a pasijuk nem foglalkozik velük stb.

Én sosem hanyagoltam egyik barátnőmet sem, holmi meccs stb miatt.

Most szingli vagyok, ismerkedem, de elég nehezen megy, és picit gáznak látom hogy sok lány siránkozik a pasija hülyeségei miatt, de szakítani azt nem "mert hát szeret, csak ő ilyen"...

köszi.

Nekem meg semmi "ilyen" tulajdonságom nincs, és mégsem érdeklek nagyon senkit..:(

26/F

Nem vagyok egy elveszett gyerek, senki ne gondolja: egyedül élek, dolgozom, van kocsim, edzek, úszok, jó a dumám stb.

2017. febr. 10. 18:40
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

minek írjak privit, ha megint csak úgy tudsz véleményt foglalni, hogy neked jajj de milyen jó mert van párod, és én fujj de gáz vagyok, mert hogy gondolkodhatok így....

Ergo téged NEM érintenek ezek a problémák, és nyilván SOSEM voltak ismerkedési problémáid.

Kérdezem én: akkor minek írsz ide?

könnyű úgy szórni az igét, hogy nem vagy benne, és fogalmad sincs milyen is az mikor napról napra, hétről hétre hónapról hónapra fekszel, kelsz, élsz egyedül.

Nincsenek emberi kapcsolataid, max pár "ál" barát.

"tegyél érte" szóla fáma sokszor...jah..akaszkodjak rá valakire h hééé legyél már a spanom! ennyi idősen?!

Beszűkült a gondolkodásom, igen, mert nincs miért/kiért nyitva hagynom. Hisz ha mindenhonnan csak a negatívum ér, kíváncsi lennék neked pl honnan lenne erőd a pozitív dolgokra?!

Jah h ott a párod és ilyen helyzetbe sose leszel..így (ismétlem magam) könnyű "tanácsokat" szórni...

Olyan mintha nekem nem lenne jogsim, de közbe autósiskolám van, és oktatok vezetni.

2017. márc. 8. 09:35
 42/42 anonim ***** válasza:

NA mégis van időm:

Az első 4 sorod úgy ahogy van butaság, olvas vissza az előző válaszaim, - lenne bennük tartalmi igazság, de pont ezért írtam a legutóbbi kommentemet úgy, ahogy, mert eddig sem vetted le az infót belőle. Csak hajtogatod a magadét, -ezért is tartasz ott , ahol ( most ismét bántás nélkül)

Nézd, én látom, hogy sza.r ez a helyzet. Nem ezzel van a gond. Az arroganciád és a támadásod miatt írtam én is úgy, ahogy. ÉS mert sütött belőled a lenézés.

Látszik, hogy nem tudod a másik oldalt. Az sem rózsaszínhabosbabos mesevilág.

Csak muszájból vagy mert valaki be akar próbálkozni, te miért gondolod, hogy azt el KELL fogadnia egy nőnek?

Te konkrétan leírtál egy listát, aminek a 80%-a jelentéktelen szarok, pl hogy mi ne legyen a hobbija.

A nőknek is vannak kritériumok, és egyébként a te lsitádnál pl sokaknál egyszerűbb. ÉS bizony az, hogy valaki szimaptikus-e, az mondjuk egy értelmes embernáél szerintem fontosabb, mint hogy szereti-e a Star wars-t, vagy a kocsikat. (ÉN is utálom, de leszarom, kit érdekel most őszintén. A te lelki világodon min javít, ha nem szereti? ÉS miért féj neked egyáltalán, ha szereti? Hát nézze. Én is hülyének tartom a fanatizmust, de ha valakit szeretsz, akkor nem rólad van szó, hanem róla. Neked nem ekll szeretned, de ha te egy ennyire jelentéktelen dolgon nem tudsz átlépni, akkor - kérdem én- mégis miért akarsz egyáltalán kapcsolatot? Önálló emberek vagyunk, a másik is az. TE nem kötheted meg vagy korlátozhatod le, mit szerethet. Arról nem is beszélve, hogy mi lesz a valódi kérdésekkel/problémákkal majd?

Ezzel az együttműködési készséggel nem hogy egy házasság házasság, de egy normális, teljes értékű és jó kapcsolatig sem elhet eljutni.

HA szeretsz valakit, akkor te annak fogsz örülni, hogy a másik boldog. Le fogos szarni, hogy az a Star wasrtól, a szomszéd kutyájának a sz-rától, vagy akármitől az, te örülsz, mert a másik jól érzi magát.

Amiket írtál, abból egy csomó jelentéktelen dolog, és oké, hogy te nem szereted, attól még más tulajdonságok kompenzálhatják ezeket. Eleve nem értem, hogy tiért gondolod, hogy ezeken múlik egy jó kapcsolat kiléte.Ráadásul kicsit érdekes meglátás, hogy mint korábban írtad, az nem baj, ha a nő bunkó.. (Persze gondolom csak ha jól néz ki.) Csöppet sem gondolkodsz tehát felszínesen. Ami nem gond, csak magad előtt ne tagadd legalább, mert ezek után picit álszentségnek tartok egy ilyen kérdést kiírni.

Egyébként visszatérve, miért gondolod, hogy nekem sosem volt gondom? Nekem sem volt könnyű ismerkedni. Az első kapcsolatom is viszonylag későn volt. Én sem állok le minden retartdálttal, vagy muszájból. Senki nem mondta, hogy kötelező párkapcsolatban lenni, ahogy azt sem, hoga csak ettől lehetsz boldog. Megsúgom 20 éves koromig nem volt semmilyen kapcsolatom. ( Ezt kevesen tudják, mert felszínes a mai világ))

Évekig egyedül voltam előtte, mint a kisujjam. Sokszor nem is hiányzott és jól megvoltam, de voltak napok, amikor magányosnak éreztem magam, és bizony jól esett volna, ha van mellettem valaki. pl az együtt alvást is meg kellett szokni, mert az évek alatt az egyedül alvást szoktam meg.

Az pedig nem teljesen üres fecsegés, hogy tegyél érte, hogy legyen barátod, vagy kapcsolatod. Tudom, hogy nehéz, de azt is, hogy ha te nem fogsz változtatni és új dolgokat csinálni, akkor senki nem fogja helyetted.

Próbálj ki mondjuk új hobbit, edzést, bármilyen új dolgokat, mehetsz akár valamilyen órára is, ahol emberek között vagy- valamit csinálj, amit korábban nem, hogy kiszakadj a szürkeségből. Többek között egy hobbi ezért is jó, mert onnan töltekezz " pozitív energiával" ahogy írod. (Ezért sem kell leszapulni a másikét.:)

Na, azt hiszem most én is normális választ adtam,de már tényleg utoljára.

2017. márc. 9. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!