Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet hogy ilyen emberekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy ilyen embereknek van barátnője?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akik cigiznek, isznak,drogoznak, agresszívek, kockák, a végtelenségig autó fanatikusok, vagy foci, vagy egyéb... elvakult star wars rajongók stb.

Nem irigységből kérdezem, csak fura hogy egyes nők mi mindent elnéznek a pasijuknak.

Persze, én is iszok, alkalmanként, buliban, de nem rendszeresen. Nem vagyok kocka, nem dohányzom, szeretem az autókat, de nem minden időmet azzal töltöm. Sok minden érdekel, de komoly függés terén semmi.

A környezetemben sok sok lánytól hallom hogy így gáz, úgy gáz h a pasijuk nem foglalkozik velük stb.

Én sosem hanyagoltam egyik barátnőmet sem, holmi meccs stb miatt.

Most szingli vagyok, ismerkedem, de elég nehezen megy, és picit gáznak látom hogy sok lány siránkozik a pasija hülyeségei miatt, de szakítani azt nem "mert hát szeret, csak ő ilyen"...

köszi.

Nekem meg semmi "ilyen" tulajdonságom nincs, és mégsem érdeklek nagyon senkit..:(

26/F

Nem vagyok egy elveszett gyerek, senki ne gondolja: egyedül élek, dolgozom, van kocsim, edzek, úszok, jó a dumám stb.

2017. febr. 10. 18:40
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

25 N vagyok

Kérdező neked komoly gondok vannak a fejedben...

Ha te ezeket, amiket leírtál komolyan is gondolod, az elég gáz, és már ne haragudj, de egyáltalán nem csodálkozom,a miért nincs barátnőd ez alapján.

"Te is felsoroltak mennyi mindent amit elnézel bárkinek."

Milyen "elnézek" neki? Elnézni azt lehet, ha téged valami zavar. Engem ez nem zavar, hahóó, értelmezd már amit írtam:

Azt, hogy van hobbija?

Kapaszkodj meg, de én ennek örülök is, hogy a kockulás a hobbija. :) Sokkal jobban, mintha pl egy diszkós nyomott lenne, akinek az a hobbija, hogy heti egyszer a szórakozó helyen nyomja. Vagy drogozna. Hűűha.

JA és képzeld, attól hogy ez a hobbija, rám még ugyanúgy szán időt: ugyanúgy van összebújás, filmnézés, stb. Te miért veszed azt, hogy ez emellett nincs?

Továbbmegyek, engem is belevont a hobbijba, és együtt is játszunk. Milyen szar nekem, aztaaa.... :))

Ahogy elnézem, neked van még mit tanulnod párkapcsolatok terén, és inkább tessék a másikat önálló emberként kezelni, akinek jó estben van saját élete is melletted, és nem biztos, hogy csak azokat a dolgokat fogja ám szeretni, mint amit te is.

Tudod szerintem meg ez lenne rém unalmas, igen.

Falnak mennék, ha a másik semmit nem tudna magával kezdeni, és csak azt tudná csinálni amit én is.

Gondolj mér bele: Miről beszélgettek hosszú távon? Ha nem is csinál mást, csak amit veled együtt. Nincs mit mesélni.

Nőjj fel inkább. MAjd megérsz te is.

25N

2017. febr. 11. 11:53
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

U.I:

A kockulás egyébként nem azt jelenti, hogy valakinek nincs más célja. (Honnan veszel amúgy ilyeneket, mintha kőbe lenne vésve? Sztereotipizál még többet, az jó lesz :D) Az én párom pl dolgozik és vannak karrier tervei. ÉS a többi havernak is, aki vele/velünk játszik.

És ez nem csak szórakozás, rengeteg dolgot tudnék neked írni, amit én is tanultam belőle, és nem, nem merül ki a nyelvfejlesztésnél, mert evidens, hogy a nyelvet is fejleszti. Párom pl innen tette le a felsőfokú nyelvvizsgát, egy db könyvet nem vett a kezébe anno. ;)

De ez csak egy dolog, vannak még képességek amikben javulsz, ha sokat játszol( reakcióidő, mutitasking- megosztott figyelem, csapatmunkára való hajlam, stb).

Ezt tapasztalatból is mondom. Szóval ez egyáltalán nem haszontalan időtöltés, bár megjegyzem, ami örömet okoz, az szerintem sohasem az.

Na de mindegy, már így is mélyebben mentem bele, mint kellett volna. Sok sikert az elképzel tökéletes személy hajkurászásához.

2017. febr. 11. 12:07
 23/42 anonim ***** válasza:
81%

Záró gondolat, és már tényleg elhúzok:

"Mi baj a bunkosággal? Az h egy lány bunkó csak annak a jele h át kell törni a páncélon."

Látod, ha neked ez pl ok és "elnézed", ez csak azt bizonyítja, (azon kívül hogy meg is érdemled), hogy te sem vagy különb azoknál a birka nőknél, akik ugyanígy a bunkó macho pasikhoz vonzódnak, akik esetleg verik is.

- pont akik ezt itt szidsz, úgy tűnik nem is különbözöl tőlük annyira. :)

2017. febr. 11. 12:14
 24/42 A kérdező kommentje:
Örülök ha rajtam életed ki a tökéletesnek hitt kapcsolatod hibáit. Kár h a pároddal kéne ezt megbeszélni :D és még én vagyok az éretlen. Te ezt a sok gányt el is hiszed? Buborékban élsz...
2017. febr. 11. 12:28
 25/42 anonim ***** válasza:
Mert lazák,és látszódik rajtuk,hogy nem önbizalomhiányosak, valakinek pont az a pörgös , mindenben benne vagyok -partyarc-típus kell:)
2017. febr. 11. 17:00
 26/42 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, gondold át még egyszer, hogy a kockáknak biztosan nincs-e életcèlja. Az én párom egy szoftverfejlesztő csapatot vezet, és habár nem keres állást, állandóan megtalálják újabb és újabb ajánlatokkal...És tudod mi a legjobb? Hogy ő munkaidőben is a hobbijával foglalkozik, illetve fordítva: a hobbija is hozzásegíti hosszútávon, hogy még erdeményesebb legyen.
2017. febr. 12. 10:53
 27/42 anonim ***** válasza:
20%
A szoftver fejlesztő nem feltétlen kocka. A kocka nálam az amelyik nyomatja a játékokat felnőtként és állandóan a gép előtt él. Én is játszottam ilyenekkel amikor gyerek voltam. Azóta inkább a valóságot választom. Raftingol vagy motorozik akkor az kicsit világibb mintha nyomja az egeret.
2017. febr. 12. 11:19
 28/42 anonim ***** válasza:
81%

27-es

Nagyon jó, akkor ha már szívesen játszatok sztereotípiák szerint, akkor csak jelzem, hogy vannak olyan emberek is, akik a motorosokat pl. bunkó parasztoknak tartják. De skatulyázzatok csak nyugodtan, az olyan jó. ;)

Mivel a bunkó nem egyenlő minden motorossal, így a kocka sem egyenlő kőbe vésve cél nélküli, nyomorék emberekkel.

(Ahhoz meg végképp hülyeség felhozni egy semmitmondó általánosítást, ahová más leírta a saját tapasztalatát btw).

2017. febr. 13. 19:24
 29/42 anonim ***** válasza:
Ha engem megütne a párom akkor nem járnék vele!Volt olyan fiuismerősöm aki tetszett nekem anno jàrni akartam vele de mikor csak azt akarta semmi komolyat akkor visszautasitottam keményen ez nem tetszett neki és még ő flegmàzott!Igen volt hogy megütött de ên meg nem döltem be neki !Majdnem rendőrségi ügy lett belőle de mivel ideggyenge voltam igy csak magamat néztem semmi kedven nem lett volna idegem sem hozzà hogy birosàgra jàrjak!Nem egy nő ismerősöm vsn akinek az exei ilyenek voltak de ezek a kapcsolatok sohasem lesznek tartósak ugyhogy kérdező megnyugodhatsz nem minden nő fogja eltűrni hogy verik !
2017. márc. 7. 11:22
 30/42 anonim ***** válasza:

Én kocka vagyok és a nők levegőnek néznek konkrétan.

Megjegyzem, hogy eszem ágában sincs megfelelni bárkinek. Azt csinálom, ami nekem tetszik. Egy kicsit sem érdekel senki véleménye.

Megjegyzem azért, hogy a felsoroltak közül én ismerek szinte mindre példát, de mindegyikük egytől egyig magas, viszonylag jól kereső emberke. Amelyikük kellően jóképű és izmos is azoknak csinos barátnőjük, feleségük van. Akiknek nem azok átlagos, vagy ronda nőkkel csapatják.

2017. márc. 7. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!