Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy ilyen embereknek van barátnője?
Olyanokra gondolok, akik cigiznek, isznak,drogoznak, agresszívek, kockák, a végtelenségig autó fanatikusok, vagy foci, vagy egyéb... elvakult star wars rajongók stb.
Nem irigységből kérdezem, csak fura hogy egyes nők mi mindent elnéznek a pasijuknak.
Persze, én is iszok, alkalmanként, buliban, de nem rendszeresen. Nem vagyok kocka, nem dohányzom, szeretem az autókat, de nem minden időmet azzal töltöm. Sok minden érdekel, de komoly függés terén semmi.
A környezetemben sok sok lánytól hallom hogy így gáz, úgy gáz h a pasijuk nem foglalkozik velük stb.
Én sosem hanyagoltam egyik barátnőmet sem, holmi meccs stb miatt.
Most szingli vagyok, ismerkedem, de elég nehezen megy, és picit gáznak látom hogy sok lány siránkozik a pasija hülyeségei miatt, de szakítani azt nem "mert hát szeret, csak ő ilyen"...
köszi.
Nekem meg semmi "ilyen" tulajdonságom nincs, és mégsem érdeklek nagyon senkit..:(
26/F
Nem vagyok egy elveszett gyerek, senki ne gondolja: egyedül élek, dolgozom, van kocsim, edzek, úszok, jó a dumám stb.
mert szted egy starwars fan vagy kocka, az izgalmas ember?
na ne nevettess
komolyan mondom minek is járok ide fel? több mint 10 éve vagyok tag itt, de egyre rosszabb. és nem azért mert nem egyezik a véleményünk valakivel, mert nem is kell h egyezzen, hanem azért mert csak elkeserít, hogy fogalmuk sincs a nőknek sem arról hogy mit akarnak, sem arról, hogy tulajdonképp mire is vágynak.
Beleszeretnek egyvalamibe egy férfiben, és majdnem minden más mindegy.
jó ez sarkosított dolog, de a lényeg ugyanaz.
Akik cigiznek vagy szeretik a szamitogepet, vagy rajonganak autokert, vmilyen sportért is lehetnek jo fejek.
A tobbi kategoria aki durvan banik a baratnojukkel lehet manipulalja a kivalasztott holgyet anelkul, hogy tudna....
Kérdező neked mentális bajaid vannak, keress fel egy pszichológust, komolyan. A kommenteidből tisztán látszik, hogy miért nehéz párt találnod.
Kocka a párom, és nekem pl konkrétan ezzel semmi bajom, sőt, tudom, hogy mit keresek egy féfiben- nem azt, ami te vagy. Azt is meg tudom mondani, miért nem tudnék beléd szeretni.
Másrészt az meg olyan dolog, hogy a szerelmet nem lehet eltervezni.
Egyébként asszem kérdezetél is priviben múltkor ezzel kapcsoaltban,- de a hisztidből és a sértett gőgöd miatt nem válaszoltam, mert beszűkölt vagy, hogy normális választ felfogj, vagy jobban mondva el tudj fogadni.- megsúgom most: igen, ha valakibe beleszeretsz/megszereted, szinte minden tök mindegy, Ez a szerelem. Olvass irodalmat, nézz filmeket, vagy lépj ki a való életbe.
Tökre rossz úton haladsz, ha azt hiszed, hogy sz.aros bekategorizálás alapján fogod majd megtalálni a párodat.
Mint írtam, ez tízen évesen oké, hogy "úristen te nem azt a zent hallgatod?" Akkor nem járunk. "Jézusom, te nem szereted/esetedben szereted" a Star wars-t? akkor járhatunk!.
Ugyanezen a szinten vagy pasztmeg, erre írtam, hogy nőj fel btw. :)
Minden rossz indulat nélkül, de nem tudod félre tenni az indulatodat. Pedig nem a világ a rossz. (Legalábbis nem csak az)
JA erről jut eszembe, a metál zenét ki is hagytad a listából. :) Nahát, az én párom nem elég, hogy kocka, még metált is hallgat (pedig én azt sem hallgattam).
Lényeg a lényeg: ha beleesel valakibe, a hobbi k-rva mindegy szinte, de ez a gondolkodás amit leművelsz konkrétan 2 perc alatt felcseszne.
25N voltam (Nem biztos, hogy megint nézem, de nyugodtan puffogd ki magad. pirvit NEM várok, mert nem írok vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!