Megőrölök! Minden felé szép, vonzó faiatal tini csajok, de én egyikhez sem nyúlhatok hozzá, miért lett ennyire fontos, hogy csak helyes fiúnak lehessen vonzó barátnője vagy a pénzes vén embereknek, az érző szív már semmit sem jelent?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 19:35
1/15 anonim válasza:
gyere, elszívunk a gangon egy pipát és elmélkedünk egyet.
3/15 anonim válasza:
Mert a lányoknak azért kell pasi, h a barátnőik előtt felvághassanak vele, h milyen jól néz ki.
4/15 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólásban látok egyetlen szót, ami igaz: a lányoknak PASI kell, nem nyávogó kis nyomik, mint ti. :)
5/15 anonim válasza:
Érző szív = nyál + papucs...
Ok, h bejön a lány és meg akarsz neki adni mindent. De érezze már azt, h nő... Mellettetek pont ezt nem érzi...
6/15 A kérdező kommentje:
MI van? Az érző szív nem papuccság, te szerencsétlen. Engem egy lány sem fog irányítani, de én annál inkább őket, az a fasza. :D
2013. júl. 28. 19:56
7/15 anonim válasza:
Írj szerintem verseket.
Sok bánatos ember írt, és híresek lettek haláluk után.
8/15 anonim válasza:
Kicsit ellentmondásos a kérdéseddel a hozzászólásod..
Fent még siránkozol, hogy milyen szerencsétlen vagy kicsit később meg adod a keményet, hogy téged nem fog semmilyen csaj irányítani (talán azért mert nem is lesz?!) , hanem majd te irányítod őket.
Nem a kinézettel van itt a baj, hanem a stílussal meg a hozzáállással..
Ezen változtass.
9/15 anonim válasza:
Mi a bajod a barlangi trollokkal? "az érző szív már semmit sem jelent?"???
10/15 anonim válasza:
keress egy érző szívű csúnya lányt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!