Nők mikor mondják hogy nem a külső a fontos akkor arra gondolnak hogy beérik egy sima helyes pasival?
Nem kell Adonisnak lenni..az ilyen stílusú férfiak engem maximálisan taszítanak..
Persze nem árt,ha helyes az arca,meg nincs rossz teste..de gondolom ezzel így vannak a férfiak és a nők is egyaránt..
Ami engem igazán megfog az az,hogy mer kezdeményezni,kicsit nyomuljon,DE NE NAGYON nincs is rosszabb annál,ha már az első randin meg akar fektetni....
bókoljon,persze nem kell az égig magasztalni senkit,de ezekkel szerintem bárkit le lehet venni a lábáról..persze nem a kis tini cicákat,de ha nőkre gondolsz,akkor őket így kell levenni a lábukról ;)
18/L
Kedves 5-ös..rendben,én elfogadom,hogy szánalmasnak tartasz engem,de téged ugyanúgy lehetne elemezni az értelmes hozzászólásoddal..
Nem kell kockahasú izmos filmsztár kinézetű pasi..de azért valamit csak adjon magára..Gondolom neked is előny,ha egy lány kívül sem rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!