Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet hogy ilyen emberekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy ilyen embereknek van barátnője?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akik cigiznek, isznak,drogoznak, agresszívek, kockák, a végtelenségig autó fanatikusok, vagy foci, vagy egyéb... elvakult star wars rajongók stb.

Nem irigységből kérdezem, csak fura hogy egyes nők mi mindent elnéznek a pasijuknak.

Persze, én is iszok, alkalmanként, buliban, de nem rendszeresen. Nem vagyok kocka, nem dohányzom, szeretem az autókat, de nem minden időmet azzal töltöm. Sok minden érdekel, de komoly függés terén semmi.

A környezetemben sok sok lánytól hallom hogy így gáz, úgy gáz h a pasijuk nem foglalkozik velük stb.

Én sosem hanyagoltam egyik barátnőmet sem, holmi meccs stb miatt.

Most szingli vagyok, ismerkedem, de elég nehezen megy, és picit gáznak látom hogy sok lány siránkozik a pasija hülyeségei miatt, de szakítani azt nem "mert hát szeret, csak ő ilyen"...

köszi.

Nekem meg semmi "ilyen" tulajdonságom nincs, és mégsem érdeklek nagyon senkit..:(

26/F

Nem vagyok egy elveszett gyerek, senki ne gondolja: egyedül élek, dolgozom, van kocsim, edzek, úszok, jó a dumám stb.

2017. febr. 10. 18:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
87%

Hát pedig ebben kiérződik némi keserűség. :)

Az én barátom is "kocka". Na és? Te akkor most jobb lennél, mert te nem vagy? Vagy mi? :D Nem értem.

Én megértem, hogy neki ez a hobbija. Sokkal jobb, mint ha életképtelen lenne és nem találná fel magát nélkülem. Bakker. Adjuk már meg a tisztelet a másiknak, hogy a saját sz.aros kis szabadidejében ugyan már foglalkozzon olyan dologgal a másik, amiben örömét leli... EZ lehet akár a kockulás, akár az autókra v.rés, még a focit is elnézném, ha éppen akit szeretek, az érdekeli. Ki ehet bírni egy-egy meccs nézést is. ( Mert amúgy én csípem).

Önálló emberekről beszélünk könyörgöm...

AZt írtad neked is van hobbid, gondolom akkor ez neked sem okozna problémát, ha a csaj éppen olyan dologgal foglalkozna, amivel te pl nem.

Mondjuk a kockaságot normális határok között nem értem miért baj: nem iszik, nem drogozik. Sőt, akiket megismertem is jó fejek. :) Ja igen, mert hogy ő pl engem is belevon a "kockulásba", és nyilván most nem pl beszippantott wow függőkről beszélek, hanem értelmes keretek között.

Egyébként a starwars/autó/foci stb fanatizmust én is röhejesnek tartom magamban, mégis van olyan haverom, aki ilyen. Mégis barátkozok velük.

-„Cigiznek” – Cigizik is, aztaaa!

(Ok, párom nm cigizek, de nem is ez alapján választottam könyörgöm. :D nyilván örülök, hogy nem dohányzik, de nem ezen múlt a dolog.

Aki meg űri a verést, az meg szimplán birka, ne húzd már a nők 90%-ra, mert k..va érdekes, de nekem viszonylag értelmes haveri köröm van, és nincs egy sem, akit verne a párja, vagy hagyná.. De ha a te kis lelked ez pl nyugtatja, hogy van ilyen is. akkor ok.

Bocs a szarkazmusért, de az ostoba általkánosítgatás sorban kihozta belőlem.

25N

2017. febr. 10. 21:49
 12/42 anonim ***** válasza:
*jav: ( Mert amúgy én NEM csípem).
2017. febr. 10. 21:50
 13/42 anonim ***** válasza:
16%

Mert ez vonzó a nőknek, mert ők "FÉRFIAK", nagy kemény alfahímek.

Lásd a rendszeresen összevert nők mindig visszamennek a pasihoz, mert "de azért ő szeret engem".

2017. febr. 10. 22:10
 14/42 A kérdező kommentje:

25N

Látod...Te is felsoroltak mennyi mindent amit elnézel bárkinek. De ne könyörögni...Felnőtt ember ne kockulni akarjon már és ez legyen az életcélja.

A te írásokat is lehetne ám általánosnak venni: szóval akinek nincs függősége mint nekem annak nincs élete, és egy unalmas alak? Kérlek...

2017. febr. 10. 23:14
 15/42 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen nem normális mazochista nők.Nincs valami olyan hobbid,ahol nőkkel is tudsz ismerkedni?
2017. febr. 10. 23:23
 16/42 Taushi ***** válasza:
84%

Nézd úgy a dolgot, hogy elnézik nézik nekik, mert okuk van rá, hogy miért. Megvan bennük valami, ami az ő szemükben fontos.

(Az most mindegy, hogy a nők nagy része totál rosszul választ, és nem tud logikusan gondolkodni, így az, hogy mi a fontos nekik, azt inkább hagyjuk :D tisztelet a kivételnek!)

És ha az megvan, az a fontos, akkor a többi hülyeséget elnézik.

Ha egy számodra (mondjuk külsőre, de amúgy is) tökéletes nő lenne a barátnőd, te is elnéznéd, hogy mittudomén nagyon szétszórt.

2017. febr. 10. 23:56
 17/42 anonim ***** válasza:
Én is mondhatnám ugyanezt,hogy nem voltam sem kényes,sem hisztis,sem válogatós,mégis az olyan nőket szeretik,engem meg nem.Ilyen az élet.
2017. febr. 11. 02:01
 18/42 anonim ***** válasza:
59%

kérdező:

Aróől tudsz, hogy a jól kereső, okos programozókat szokták kockáknak hívni? Nekik nagyon is van életcéljuk.

másrészt:

Nézz magadba: összejönnél-e egy bunkó, cigiző, de nagyon jó testű, szép lánnyal?

ugye-ugye:)

2017. febr. 11. 10:46
 19/42 anonim ***** válasza:
24%
Ugye-ugye. Lehet akármekkora melle, meg akármilyen szép, tőlem nyerhet versenyeket is, akkor sem fog kelleni, ha bunkó. A cigizése miatt első körben nem dobnám, de megkérném, ha többet akar tőlem akkor vagy nagyon csökkentse le vagy szokjon le róla. Én nem szívom és a szagát sem bírom főleg a számomra legkedvesebb ember szájából nem.
2017. febr. 11. 11:18
 20/42 A kérdező kommentje:
Mi baj a bunkosággal? Az h egy lány bunkó csak annak a jele h át kell törni a páncélon.
2017. febr. 11. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!