Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresési problémát jelent?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresési problémát jelent? (kép) 25L

Figyelt kérdés

Online társkeresőzöm.

Az arcomról volt kint kép, írtak is egy páran. Az egyik férfivel már egy hete aktívan leveleztünk. Nagyon lelkes volt. Erre küldtem neki még képet magamról, egészalakosat.

Mire azt mondta hogy elmegy aludni. Másnap írt hogy ne keressem többé.

Szerintetek ennek lehet oka az egészalakos képem?

Most elgondolkodtam azon, hogy baj van e az önértékelésemmel. Dagadt vagyok csak nem veszem észre? Kort is írjatok!

25L

[link]

2017. jan. 26. 21:42
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
63%

Milyen álszent suttyók írnak ide, uramisten. A többségük valami másfél szobás panelból ír vagy egy világvégi faluból. A másik fele meg életében nem látott még putrit. Ez egy bármilyen átlagos ház fürdőszobája, még csak nem is koszos.

A háttérből egyedül az a lógó akármi béna bal oldalon, de amúgy ki az az ember, aki a fürdőszobát nézi? A ruha nagyon vastagít, én ezt gondolom.

Ja igen, nekem 1 éves fürdőszobánk van, de pont nem érdekel másé, ha tiszta. Felszínes prolik...

26/F

2017. febr. 6. 20:39
 42/49 anonim ***** válasza:
77%

Sokan a hátteret okolják, de én ezt nem értem.

Ha velem ismerkednél, engem kizárólag TE érdekelsz, és nem a környezet, amiben fényképezted magad, ezért nem tűnnék el.

Egyébként gyönyörű alakod van, ezen ne agyalj.

2017. febr. 6. 20:56
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
dagadt nem vagy arcodat nem látom alakod oké melledet nem tudom megtippelni....láttam már több csajról itt képet, te a jobbak közt vagy....
2017. febr. 6. 20:57
 44/49 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen háttérnek, de semmi bajom a fürdőszobával. Maximum az gondolhatta volna, hogy nincs ízlésed, amiért ilyen hülye hátteret választottál. De leginkább bolond volt a gyerek, látszik a válaszából is, örülj neki hogy megszabadultál tőle.

Viszont tényleg rakj a profilodba egész alakos képet, az alap dolog. 39F

2017. febr. 6. 22:19
 45/49 anonim ***** válasza:

Na most én inkább megyek a belső értékekre,ha komolyan

gondolom egy lánnyal egy hét levelezés pedig annak tűnik.

Ilyen fürdőtök van, ilyen összeköltöztök majd lessz jobb.Miénk se a legjobb el akartuk adni a házat, nem nagyon modernizáltuk a fürdöt.

Nekem bejön az alakod és a ruhád is.

2017. febr. 6. 22:26
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem értem ezt a közfelháborodást, szerintem ez egy teljesen átlagos fürdőszoba.

Az alakod nagyon szép, kicsit irigykedem is. :)

L/21

2017. febr. 6. 22:31
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék! Megmondtam az elején,hogy nincs gond ezzel a fürdőszobával, nekem is ugyanúgy látni azt a csövet a konvektornál, ja meg nekem úgy van a konvektor,hogy egész lent, meg jó ferdén rakta fel valaki annak idején. De teszek rá, tisztaság legyen, legyenek tisztálkodó szerek,meg egy mosógép, aztán kalap-kabát.
2017. febr. 6. 23:30
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Felszínes emberek, akik a fürdőszobát kritizálják. Közben meg egy bomba nő vagy szép belsővel, aki párkapcsolatra érett.
2017. febr. 7. 02:46
 49/49 anonim ***** válasza:
43%
Hogy mennyi nyálcsorgató, kanos barom van itt. :D Most komolyan azt hiszitek, hogy így p uncit kaptok? :D
2017. febr. 7. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!