Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresési problémát jelent?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresési problémát jelent? (kép) 25L

Figyelt kérdés

Online társkeresőzöm.

Az arcomról volt kint kép, írtak is egy páran. Az egyik férfivel már egy hete aktívan leveleztünk. Nagyon lelkes volt. Erre küldtem neki még képet magamról, egészalakosat.

Mire azt mondta hogy elmegy aludni. Másnap írt hogy ne keressem többé.

Szerintetek ennek lehet oka az egészalakos képem?

Most elgondolkodtam azon, hogy baj van e az önértékelésemmel. Dagadt vagyok csak nem veszem észre? Kort is írjatok!

25L

[link]

2017. jan. 26. 21:42
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
55%
Én ismerkednék veled simán, ennyitől nem ijedtem volna meg. De hát nem velem ismerkedtél sajna.
2017. jan. 26. 23:04
 22/49 anonim ***** válasza:
67%

Az alakod teljesen rendben van, de a ruha nagyon nem előnyös.

Meg amit írnak többen is, hogy lehet a háttér/környezet miatt vonult vissza.

2017. jan. 26. 23:05
 23/49 llorTllorT ***** válasza:
42%
nade,kisanyám.a mai időkben amikor mindenki tengerpart,pálmafák vagy ejtőernyőzés közben szelfizget te otthon a fürdőből?!persze elfutott a csóka aludni. 😂
2017. jan. 26. 23:09
 24/49 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is a ruhád elég ronda, a fazonja és a színe is. Az alakoddal nincs gond.
2017. jan. 26. 23:50
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

1: máshol kellett volna szelfizni

2:lehet, nem jött be neki az alakod,mert teszem azt,a derekad neki túl vastag.sok ilyen pasit ismerek,aki ezen problémáik.

2017. jan. 26. 23:51
 26/49 anonim ***** válasza:
max a beállásod vagy a háttér nem tetszett.
2017. jan. 27. 00:00
 27/49 anonim ***** válasza:
0%
Na igen, általában én sem szoktam normális képet kapni senkitől. Az enyémek persze 13 mpx méretűek és minden tökéletesen be van állítva. Talán egy fotós csajtól kapnék igényes képet is.
2017. jan. 27. 00:03
 28/49 anonim ***** válasza:
83%
Semmi baj Veled, de szerintem a háttérrel sem, aki a háttérből logikázza ki, hogy baj van Veled, ott gond van. Élőben nem kiderülne a fürdőszoba?
2017. jan. 27. 00:32
 29/49 anonim ***** válasza:
62%
Alakkal semmi gond. A háttér nem szép, de ha egy férfi ez alapján lekoptat, az nem normális... Bár férfiak közt is van aranyásó, csak ritka.
2017. jan. 27. 00:55
 30/49 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén én megértem a srácot, hogy lelépett. A fürdőszoba lepusztult, a vízmelegítő csövét 5000ből már el lehetne gipszkartonozni, ti meg lefestenétek fehérre.

A ruha olcsónak és előnytelennek tűnik, a háttérrel együtt felerősítik egymást.

A hajad ápolatlannak és kócosnak tűnik, de amitől lelépett a srác, az az összhatás.

A hajad fekete, a bőröd kreol, a fürdő lepusztult, a ruhád ócska, de feltűnő.

Az alakod egyébként nőiesen teltnek vagy átlagosnak írnám le.

Én is azt gondolnám, hogy egy kisebbségi lány vagy rossz életkörülményekkel. Szerintem ez nem jött le a srácnak, de akkor elég béna lehet, az ilyesmi az arcon is látszik.

2017. jan. 27. 07:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!