Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresési problémát jelent?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresési problémát jelent? (kép) 25L

Figyelt kérdés

Online társkeresőzöm.

Az arcomról volt kint kép, írtak is egy páran. Az egyik férfivel már egy hete aktívan leveleztünk. Nagyon lelkes volt. Erre küldtem neki még képet magamról, egészalakosat.

Mire azt mondta hogy elmegy aludni. Másnap írt hogy ne keressem többé.

Szerintetek ennek lehet oka az egészalakos képem?

Most elgondolkodtam azon, hogy baj van e az önértékelésemmel. Dagadt vagyok csak nem veszem észre? Kort is írjatok!

25L

[link]

2017. jan. 26. 21:42
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Tanulsagos dolgokat irtatok, koszonom! Nem figyeltem oda a hatterre. A furdoszoba nagyon regi es meg nem kerult felujitasra. Igazatok van, hogy gusztustalan de mar annyira megszoktam, hogy fel sem tunt!

Koszonom!

2017. jan. 26. 22:05
 12/49 anonim ***** válasza:
24%
Az alakod rendben van, de a háttér a probléma. Ilyen fürdőszobát már ne haragudj...
2017. jan. 26. 22:05
 13/49 anonim ***** válasza:
28%
Itt most nem arról van szó, hogy kinek milyen sarokkádja van, hanem, hogy basszus, hogy lehet ilyen igénytelen képet kitenni és ezután mot csodálkozik a kérdező
2017. jan. 26. 22:06
 14/49 anonim ***** válasza:
64%
Formás alakod van, de tényleg putris a fürdőszoba. Ráférne egy renoválás.
2017. jan. 26. 22:06
 15/49 anonim ***** válasza:
66%

Látom itt jó páran el vannak szállva maguktól. Attól mert régies a fürdőszoba, még nem putris.

Mindenesetre a háttér nem illik pózolós képekhez.

2017. jan. 26. 22:17
 16/49 anonim ***** válasza:
Mondjuk putris de nem igazan tunik rendetlennek. Vagy en latom rosszul ?
2017. jan. 26. 22:29
 17/49 anonim ***** válasza:
nem látok problémát az alakoddal...lehet h a folyékony szappan nem tetszett neki, v a sampon :D
2017. jan. 26. 22:36
 18/49 anonim ***** válasza:

Összevisszaság van,ami putrinak tűnik,megijedt és kihátrált.

Nem bántás,de csempe nekünk is hiányzik a falról és tele van,mert öten vagyunk rá,kupisnak érzem mindig kicsit,de az összképe jóval szebb,mint így! Ha renoválni nincs is pénz,valahogy dobjátok fel,legyen rendezettebb,stb.. és igen! fürdőben nem csinálunk komoly képet!:D bár gondolom a tükör miatt készült ott. Nyugodj meg,az alakod jó,szép vékony vagy!

2017. jan. 26. 22:48
 19/49 anonim ***** válasza:
81%
Semmi gond azzal a fürdőszobával, csak el kell rakni azokat a flakonokat, aztán ennyi. Mi a putris ebben? Látni egy konvektort, meg a fürdőkádat. Mondjuk engem nem nagyon izgatnak az ilyen dolgok, ha valaki egy lavorból mosakszik, akkor abból mosakszik, lényeg, hogy tiszta, ápolt legyen. Régies a fürdőszoba az se lényeg, tisztaság legyen benne.
2017. jan. 26. 22:53
 20/49 anonim ***** válasza:
52%
Eléggé sznob,balfék férfi lehetett, aki írta, hogy ne keresd többet, bár lehet, hogy nem a fürdőszoba miatt írta, viszont az alakoddal sincs semmi gond. Velem kellett volna ismerkedned, nem az lett volna, hogy ne keress többet, hanem, hogy mikor találkozzunk :) Magasabb szinten vagyok, mint ezek a "hogy néz ki ez,hogy néz ki az" féle emberek.
2017. jan. 26. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!