Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresési problémát jelent? (kép) 25L
Online társkeresőzöm.
Az arcomról volt kint kép, írtak is egy páran. Az egyik férfivel már egy hete aktívan leveleztünk. Nagyon lelkes volt. Erre küldtem neki még képet magamról, egészalakosat.
Mire azt mondta hogy elmegy aludni. Másnap írt hogy ne keressem többé.
Szerintetek ennek lehet oka az egészalakos képem?
Most elgondolkodtam azon, hogy baj van e az önértékelésemmel. Dagadt vagyok csak nem veszem észre? Kort is írjatok!
25L
Tanulsagos dolgokat irtatok, koszonom! Nem figyeltem oda a hatterre. A furdoszoba nagyon regi es meg nem kerult felujitasra. Igazatok van, hogy gusztustalan de mar annyira megszoktam, hogy fel sem tunt!
Koszonom!
Látom itt jó páran el vannak szállva maguktól. Attól mert régies a fürdőszoba, még nem putris.
Mindenesetre a háttér nem illik pózolós képekhez.
Összevisszaság van,ami putrinak tűnik,megijedt és kihátrált.
Nem bántás,de csempe nekünk is hiányzik a falról és tele van,mert öten vagyunk rá,kupisnak érzem mindig kicsit,de az összképe jóval szebb,mint így! Ha renoválni nincs is pénz,valahogy dobjátok fel,legyen rendezettebb,stb.. és igen! fürdőben nem csinálunk komoly képet!:D bár gondolom a tükör miatt készült ott. Nyugodj meg,az alakod jó,szép vékony vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!