Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresési problémát jelent? (kép) 25L
Online társkeresőzöm.
Az arcomról volt kint kép, írtak is egy páran. Az egyik férfivel már egy hete aktívan leveleztünk. Nagyon lelkes volt. Erre küldtem neki még képet magamról, egészalakosat.
Mire azt mondta hogy elmegy aludni. Másnap írt hogy ne keressem többé.
Szerintetek ennek lehet oka az egészalakos képem?
Most elgondolkodtam azon, hogy baj van e az önértékelésemmel. Dagadt vagyok csak nem veszem észre? Kort is írjatok!
25L
Azért a putris erős túlzás. Gondolom a kérdező a szüleivel él. Nem tehet róla, hgy az ósöknek csak ilyen lakásra telik.
Nézzetek meg egyébként lakáshirdetéseket. Ettől sokkal rosszab a legtöbb magyar fürdőszoba.
Kérdező, csinos vagy. A ruha és a háttér előnytelen, meg a pózolás is elég tinis hozzá, de nem hibáztatlak, kiszaladtál egy nyugis helyre és csináltál egy gyors, aktuális fotót, gondolom ezt kérte. Ha ezért lelép, vele van a baj, mert egy esélyt adhatna neked. Mindannyiunkról készülnek vacak fotók vacak helyen. Mondjuk az oké ha ebben a ruhában takarítasz vagy lézengsz otthon egyedül, de ha már fotót küldök a másiknak vagyok annyira igényes, hogy felkapok valami szebbet, még ha csak sportosat, akkor is valami vonzó összeállítást.
És ha már a fotóküldésnél tartunk: nekem egy jó minőségű, közeli portrém van fenn. Nagyon kevés emberrel jutok el ismerkedésig, de nem küldök egész alakos fotót senkinek. Általában azt szoktam mondani: találkozzunk, nézzük meg egymást élőben és döntsük el egy beszélgetés után, hogy milyen hatással vagyunk egymásra. Nekem is ilyesmi alakom van, de nem szeretnék a neten vadidegeneknek képet küldözgetni, a magasság-testsúly arányomat megírom, bár tudom ez kb semmit sem jelent. De ha érdeklem, találkozzon velem. Neked is ezt javaslom. Ezt a képet pedig tüntesd el, nem előnyös.
Sok sikert neked!
N 39
Az alakod és a pulcsid is teljesen jó.
Az volt a baja, hogy nem talált elég gazdagnak. (Máskülönben nem a hátteret meg a fürdőszobát nézegetné, hanem téged.)
25/N
"26 éves szűz vagyok" nevű felhasználótól kaptam az alábbi levelet, amit azon hozzászólásomra írt, hogy igényesebb háttér előtt kellett volna fotózkodni:
"dögölj meg te rasszista mocsadék
"
Én senkinek nem írtam semmilyen levelet! Elfogadtam és megértettem a kommenteket!
Nem én írtam nektek. Főleg nem ilyen hangnemben!
Nem teljes mértékben visszataszító, de biztos elkedvtelenednék egy ilyen háttér láttára.
Igen, putris, "romás", kétszer is meggondolnám, kell-e nekem, bármilyen jó nő.
Az alakod átlagos
20/f
Lehet csak egy nyomi képgyűjtő volt.
Én azt látom a képen hogy abban az egyszerű fürdőszobában tisztaság van, és egy jó karcsú csaj dús frizuval áll. Aki nem dagadt és nem is igénytelen.
Nekem szimpi vagy így. 28F
A pulcsi pedig jól megy a nadrághoz és a hajadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!