Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresési problémát jelent? (kép) 25L
Figyelt kérdés
Online társkeresőzöm.
Az arcomról volt kint kép, írtak is egy páran. Az egyik férfivel már egy hete aktívan leveleztünk. Nagyon lelkes volt. Erre küldtem neki még képet magamról, egészalakosat.
Mire azt mondta hogy elmegy aludni. Másnap írt hogy ne keressem többé.
Szerintetek ennek lehet oka az egészalakos képem?
Most elgondolkodtam azon, hogy baj van e az önértékelésemmel. Dagadt vagyok csak nem veszem észre? Kort is írjatok!
Az alakoddal nincsen baj, de az a furdoszoba elegge cigany putris, talan ez volt a gond.
2017. jan. 26. 21:45
2/49 anonim válasza:
Nagyon előnytelen ez a ruha, de ennyi. (én nő vagyok)
2017. jan. 26. 21:46
3/49 anonim válasza:
Szerintem nem az alakod, hanem a lepukkant, igénytelen háttér a kiábrándító.
2017. jan. 26. 21:46
4/49 Andi80018 válasza:
Hát, ha egy pali küldött volna egy ilyen háttérrel képet, én is elmentem volna aludni, ne is haragudj. Nem is értem, hogy nem vetted ezt észre. Maximálisan egyet értek a palival. Amúgy teljesen átlagos a megjelenésed, szerintem sem azzal volt a gond.
2017. jan. 26. 21:53
5/49 anonim válasza:
Igen, a háttér nem a legigényesebb, meg 25 éves létedre úgy fotózkodsz, mint egy tini3,14csa... Nekem legalábbis ez a két kizáró tényező férfiszemmel.
2017. jan. 26. 21:54
6/49 anonim válasza:
Az alakoddal szerintem semmi baj, viszont ahogyan előttem írták, a "hátteret" nagyon rosszul választottad ki. Egyszerűen nem egy ilyen képhez való.
2017. jan. 26. 21:56
7/49 anonim válasza:
Nekem pont ez a típusú alak és haj (amennyi látszik belőle) jön be :D Hány centi vagy?
A fürdőszoba kinézete még nem vészes, de szelfiháttérnek már azért inkább :D mondjuk én biztosan nem ennyiből ítélnék, nem tudom, mit és hogyan beszéltetek előtte, és hogy ez a kép nem csak az utolsó csepp volt-e. Mert ugye itt ez az első információ.
8/49 anonim válasza:
Én azért megnézném a ti fürdőszobátokat is. Bár tudom, itt mindenkinek sarokkádja van meg letisztult, modern csempéje ikeás szekrénnyel aminek svédül azt jelenti a nagyon jól hangzó neve, hogy "baromfiudvar".
9/49 anonim válasza:
8.: ha nincsen sarokkádam meg szép csempém, akkor nem a kuplerájban pucsítok, hanem megkérem anyát/apát/baráror/tesót, hogy kint, egy szép zöld háttér előtt csináljon rólam egy igényesebb képet
2017. jan. 26. 22:00
10/49 anonim válasza:
#8 Tehat a te furdoszobad is igy nez ki, mint a kepen... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!