Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nők titeket taszit a szoros mellkas, has, vall, hat? Ez okozhat tarskeresesi problemat?
A vallamon es kornyeken szorszalak vannak es a hatam 2 szele is szoros. Meg a mellkasom es hasam az nagy dzsungeles. Nagyon zavar engem.
Tudtok javasolni ferfi kozmetikust? Arra gondoltam, hogy a mellkasomrol es a hasamrol leszeden en es a hatamrol kozmetikus. Milyen gyantat javasoltok otthonra es, hogy kell hasznalni?
28f
Lehetséges, aki nem szereti annál biztosan zavaró, aki meg szereti, annál meg nyilván előny.
Párom szőrös, és szeretem. 3 és fél éve együtt vagyunk.
Kérdés: mit nem szeretsz a szőrös mellkasodban? Hogy annyira nem trendi? Vagy mert cikinek találod?
Könnyen megégetheted magad, intézze azt is a kozmetikus. Ha mindenképp otthon akarod akkor ne lehúzhatós Veetet vegyél, mert semmire nem jó. Olyat vegyél amit fel kell megelítaeni, a veetes még az én gyente női szőrömet sem tépi ki, és rajta marad a gyanta 20%-a, amit szószerint kapargatni kell.
Eddig panaszkodtak a nők? Engem a mellkason nem zavarna, de háton és hason igen.
Az ilyen határeset, ez még tetszik: [link]
Ezt inkább majd az aktuális partneredtől kérdezd meg.
Nyilván nem úgy indítasz ismerkedésnél, hogy "Hello, szőrös a hátam." Lehet találsz olyat, akinek így is jó, lehet meg fog kérni, hogy menj el gyantáztatni. Vagy az is lehet, hogy beül mögéd a kádba és leborotválja neked.
Akkor szedd le, ha Téged zavar. Ha nem zavar, várd meg mit mond rá a csajod.
Engem nem igazán érdekel.
Az előző pasim szőrös volt mindenhol. Szerintem őt jobban zavarta, mint engem.
Bármelyik kozmetikus legyantáz, ehhez nem kell nagy tudás. Szerintem ne próbálkozz meg vele otthon. Főleg a hátadon, kicsit macerás lesz.
Nekem pl. nagyon tetszik :D Exemnek is nagyon szőrös a mellkasa, a háta is, de N zavart. Fürdéskor a mellkasán lévő szőrbe rajzolgattam szívet még ilyenek :D Szóval nekem bejön.
22/L
Ha jó pasi vagy, akkor a szőr csak jobbá tesz :D Izmokon nagyon férfias. Szóval taszítani nem taszít, de férfifüggő. Ha a férfi maga nem taszít szőrösen se fog.
De van, akiken csak tovább ront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!