Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire ellenségesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire ellenségesek itt a válaszolók, ha egy nő tesz fel egy kérdést társkeresési problémával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Rögtön támadják, hogy túl magasak az igényei, túl válogatós, mindenkit visszautasít és egyébként is hazudik az egésszel kapcsolatban.
2015. jún. 14. 02:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem képesek beismerni maguknak, hogy a hiba a saját készülékükben van.
2015. jún. 14. 02:28
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Ne általánosíts, nem mindenki ellenséges de sok a hülye.
2015. jún. 14. 02:30
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem több a hímnemű felhasználója az oldalnak.
2015. jún. 14. 04:03
 4/14 anonim ***** válasza:
33%

Aki nem talál párt, férfiak és nők egyaránt, azoknak az adottságaikhoz képest mind túl magasak az igényeik - hiszen ha nem lennének azok, akkor találnának maguknak valakit, mivel mindenki tetszik valakinek, és mindenkinek vannak lehetőségei, aki legalább néha kimegy az utcára.

Ugyanezeknek általában (legalábbis mire itt kérdést kezdenek feltenni a témában) valamilyen masszív öncsalásig is sikerül eljutniuk.

Szóval az általad írtakat az itt kérdést feltevő nőknek és férfiaknak egyaránt a szemére lehet hányni.

2015. jún. 14. 04:21
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Igények hozzáalakítása a lehetőségeinkhez,nincs itt másról szó.

Aki akar,az talál magának párt,persze vannak kivételek,ha vkivel nagyon nagy gáz van.

Nem a szőke herceget,vagy topmodellt kell kinézni és nincs gond.

Ellenségesek? Nem hinném,van pár barom,ez tény.

A véleményem konkrét esetekkel is alá tudnám támasztani,de felesleges,nyitott szemmel kell járni a világba.

Aki reálisan méri fel az értékeit,az talál párt magának.

2015. jún. 14. 05:19
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Mert minden nőnél akad több jelentkező is, így ha lejjebb adná az igényeit, biztosan találna magának pasit.
2015. jún. 14. 09:25
 7/14 anonim ***** válasza:
20%

Ha támadásnak fogja fel,akkor legyen az,de attól még az igazságot miért ne lehetne elmondani?

A mai nők pontosan ilyenek,flegmák,túlzottan magas igényeik vannak,és válogatósak.

És egy olyan dolog miatt kategorizálják a férfiakat,ami ugye genetikai adottság,tehát vagy van vagy nincs.Aki jóképű,annak kb. az összes nő elérhető,aki meg nem,annak egy sem...

2015. jún. 14. 11:05
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

"Aki nem talál párt, férfiak és nők egyaránt, azoknak az adottságaikhoz képest mind túl magasak az igényeik - hiszen ha nem lennének azok, akkor találnának maguknak valakit, mivel mindenki tetszik valakinek, és mindenkinek vannak lehetőségei, aki legalább néha kimegy az utcára."

Arra a változatra nem gondoltál, hogy valakinek azért nins párja sokáig, mert MÁSOKNAK nem megfelelő az elvárási módjuk? Pl aki faluban lakik illető, ahol a nem foglalt illetők sorra visszautasíthatják az embert. (Nem rólam van szó; amikor nem volt párom, városban ismerkedtem.)

És tegyük hozzá: sokaknak nem egyszerűen magas az elvárási szintje, hanem MÁS, mint ami XY-t jellemzi. Sőt, sokak elvárása felszínes értékrendszerhz köthető! (Anyagias, érdekszerű, önző.)

Manapság a többségnek nem a lelki értékekés nem az intellektuális értékek számítanak, hanem a felszín. Így nem könnyű párt találni, akkor sem, ha alacsonyak az elvárásai a lelkileg és intellektuálisan értékes embernek!

2015. jún. 14. 11:55
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

Az utóbbi mondatom kiegészítem:

Így nem könnyű párt találni, akkor sem, ha alacsonyak az elvárásai a lelkileg és intellektuálisan értékes embernek, ha egyben nem rendelkezik kellő felszíni (pénzbeli, és/vagy külsőségbeli) értékekkel!

2015. jún. 14. 11:58
 10/14 anonim ***** válasza:
48%

Mert a második harmadik hozászolásában rendszerint elszólja magát, miszerint:

-jelenleg is van párja, de újítani akar

-a párja mellett van szeretője, de nem tud dönteni köztük

-senki nem érdeklődik iránta, az a 10-20 akit a héten elküldött az nem számít!

-neki normális pasi kell, de nem tudja maga sem ez mit jelent számára

-önértékelési zavarai vannak

Másrészről ha megnézel egy hasonló kérdést, amit a férfiak írnak sokkal durvább női válaszok vannak!

Igaz ott az általad felsoroltak között "hazudik az egésszel kapcsolatban" nagyon ritkán szerepel, ennek pedig egyszerű okai vannak:

-a semmi nem jön össze = mindenki elhajtja a búsba, már nincs alacsonyabb szint ahova le lehetne adni az igényeket

-neki normális nő kell = a hölgy szóba áll vele, nem köpi arcon, nem küldi el a bús büdös ****

Tehát amíg egy nő tesz fel kérdést, akkor annak a valóságtartalmát nem lehet megállapítani, míg nem írt pár kommentet, tisztelet a kivételnek, ami bár nem sok de szerencsére akad!

Talán 4-5 napja volt kiírva egy kérdés, ahol a hölgy elég borús hangnemben leírta, nála SENKI nem próbálkozik, csak a bénák, alkoholisták, nyomorékok, nem normális söpredékek, stb.

Ennél a hölgynél egy korábbi partin én is próbálkoztam. Nem iszom, nem dohányzom, tudtommal nyomorék sem vagyok.

A bunkóságról lehet vitatkozni, barátaim szerint nem vagyok az, de vizsgaidőszakban a diákjaim szerint igen!

Természetesen az is előfordulhat, hogy nem voltam elég érdekes, ki tudja, nem látok bele a női elmébe.

2015. jún. 14. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!