Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire ellenségesek itt a válaszolók, ha egy nő tesz fel egy kérdést társkeresési problémával kapcsolatban?
8/9 Nem tudom, milyen társaságban mozogsz te, ha azt hiszed, hogy nincsenek intelligens emberek. Egy "lelkileg és intellektuálisan értékes" nő is több százezer hasonló férfi közül válogathat. Ha meg faluban nincs több jelölt, költözzön el, megszűnt már a röghöz kötés.
Az általad említett "lelkileg és intellektuálisan értékes" egyedeknek inkább az szokott lenni a problémájuk, hogy nem egyáltalán ismerik fel a "lelkileg és intellektuálisan értékes" ellenkező nemű egyedeket, és akkora suttyókkal próbálkoznak folyamatosan, hogy arra nincsenek szavak.
mert egy jó nő aki tudja a szintét az elkel :D ennyire egyszerű...aki meg nem az vergődik
ismétlem : jó nő.
4-5: Az utóbbi két évben én nem találtam olyan lányt/nőt, akinek tetszenék. Bármilyen "szintű" is legyen... Szóval más lehet a gond, nem?
Egyre mélyebbre viszem az elvárásaimat. Már annak is örülnék, ha egy fokkal szebb lenne az ördögnél, valamint nem lenne kövér és büdös.
11-es kedves,
nem tudtad, hogy faluban általában nincs semmiféle munkalehetősége az intellektuelleknek, mert sokuk vékony testalkatú (segédmunkásnak nem veszik fel), diplomás állás meg nincs? :)
Ja, hogy 1-2 diploma megszerzését követően köteles(??) szakmunkás tanulmányokat végeznie?? Óóóó..... Értelek... Vagy mégis mire gondoltál, kedves...? Hogy egy faluban mindenki szakmunkás, és/vagy muszklis??
Adsz anyagi tőkét költözéshez, amihez X éve nekem nincs? :)
"Az általad említett "lelkileg és intellektuálisan értékes" egyedeknek inkább az szokott lenni a problémájuk, hogy nem egyáltalán ismerik fel a "lelkileg és intellektuálisan értékes" ellenkező nemű egyedeket, és akkora suttyókkal próbálkoznak folyamatosan, hogy arra nincsenek szavak."
Köszönöm leírásod, tökéletes képet adtál mind a ritka értékes nők többségéről , vamint a többi fajta nő többségéről (azaz a nők többségének is nagyobbik hányadáról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!