Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/ lányok! Ha egy férfi V nyaku polót vesz fel, legyen borotválva a mellkasa?
Szoktam, de ha azt veszek is, felmerül ugyanez a kérdés. :)
Egész hideg lesz, így lehet v nyaku pulcsit is veszek hozzá. :D
Ne a nő döntse már el, hogy szőrös legyen a mellkasod vagy sem!!
Legyél már férfi, határozott és ne egy papucs!
Ha neked úgy jó, hogy szőrös, akkor hagyd úgy, a nő pedig fogadjon el így, ahogy vagy, vagy pedig ha nem fogad el, akkor az a nő nem is ér semmit!
Kérdésedre a válasz: a férfi döntse el, hogy ő hogyan akarja hordani, szőrösen, vagy sem. Nekem teljesen mindegy, mivel mind a kettő tetszik nekem, plusz nem én hordom.
Első vagyok
Akkor a helyedben én hagynám úgy ahogy van a mellkasod. Felvennék egy inget és arra már nem gáz a V nyakú pulcsi szerintem. Ha meg beültök valahová, ahol meleg van le tudod venni:D
Szerintem nincs gond sem a V nyakkal, sem a szőrrel. Ha csak nem borotválod amúgy is rendszeresen (a magad kedvére), hülyeség egy randi miatt leszedni.
Első randin jobb azt az oldalunkat mutatni, amik tényleg mi vagyunk, mert akkor később sem lesz negatív meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!