Akik szerint aki nőket verni undorító, gusztustalan, erkölcstelen dolog: Férfiakat verni kevésbé undorító, gusztustalan, erkölcstelen dolog?
Félreértés ne essék, szerintem is undorító, erkölcstelen dolog nőket verni, de ugyanannyira undorító, erkölcstelen dolog férfiakat verni.
Akkor viszont nem értem, miért kell kiemelni, hogy NŐKET verni milyen erkölcstelen, miközben AKÁRKIT verni erkölcstelen.
4: Én hallottam olyan férfiról, akit elkezdett ütni a barátnője, és nem védekezett, mert félt, hogy ha erősen megrántja, vagy üt egy nagyot, akkor a nő feljelenti, és elmondja a közös ismerősöknek, hogy "milyen rossz ez a férfi, megütött egy nőt". Pedig a nő támadta meg!
Na, ezért kellene egyenlően kezelni azt, hogyha egy nő üt meg egy férfit, és ha egy férfi üt meg egy nőt.
Bárkit vernek, az undorító, akár nőt, akár férfit. De az is, ha egy pofon miatt "önvédelemből" visszaüt, hacsak az a pofon tényleg nem az életét, vagy a testi épségét veszélyeztette komolyan.
Nagyon ellene vagyok az erőszaknak.
gondolom azért mondják ezt, mert a férfiak erősebbek a nőknél. ezért gáz nekik, ha egy férfit meg tud verni egy nő.
ugye azt is szokták mondani, hogyha a férfi veri a nőt, hogy a nő milyen hülye, és megérdemli hogy verjék, ha nem hagyja el a férfit. van benne valami.
szerintem mindkét esetben saját felelőssége az érintettnek. ha férfi, ha nő. mindkettő saját maga tehet arról, ha hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!