Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gusztustalan, unfair dolog talonban tartani egy másik embert?
Figyelt kérdés
Mivel jobb az az ember, aki ezt megteszi a talonban tartottnál, hogy úgy érzi megteheti?2014. ápr. 26. 17:46
3/5 anonim válasza:
Csak azt lehet talonban tartani,aki talonban akar lenni.
Csak azt lehet megtenni veled,amit hagyod hogy megtegyenek.
4/5 anonim válasza:
gusztustalan de mindenki ezt csinálja.. inkább hogy ne általánosítsak; GYAKORI!
5/5 Komplett hülye válasza:
Egyet ertek az elottem szoloval, nem az a hulye aki kicseszik valakivel, hanem az, aki hagyja magat. Masreszrol aki szandekosan kihasznal masokat onzo celtol vezerelve, az egy nula, jellemtelen senki, es az elettol majd szepen visszakap mindent, merthat ki mint vet ugy arat (nem en talaltam ki). A lenyeg az, hogy senkit sem szabad beskatujazni, mert nem tudhatjuk mi all a dolgok hattereben, es ha meg akarjuk magunkat kimelni a kellemetlensegektol, erzelmi dramaktol es szenvedestol, mindeg hallgassunk az eszunkre. Neha nehez, es akkor jonnek az ember eleteben a sorsfordito hordereju varatlan problemak, melyek (amugy) nem masok mint lehetosegek a szemelyiseg fejlodesre. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!