Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell olyan elutasítóan bánni a szomorú, boldogtalan emberekkel?
A szomorú, boldogtalan ember frusztrált, bánt másokat szóval és tettel is. Csupa negatív energiát árasztasz magadból, amit az emberek megéreznek tudat alatt. A rosszkedvűség ragályos..mások is rossz kedvűek lesznek. Ezért nem szeretetreméltó az ilyen ember, mert másokat is magaddal rántasz az önsajnálatba.
Ahhoz hogy szeressenek tenni kell, mert csak a szeretetreméltó, boldog, jó kedvű embereket szeretik, mert mellettük könnyebb minden. Megnevettetnek, biztatnak, látják a jó dolgokat a rosszban.
1 napig figyelj oda, hogy nem panaszkodsz helyettesíted a panaszokat pozitív dolgokkal. Hidd el te is jobban fogod magad érezni.
Nekem meg lelki problémáim vannak, és bánatomban zabálok, ezért vagyok 135 kiló. A férfiak meg ösztönlények, mert nekik meg kéne hallgatniuk engem, és segíteni kéne nekem, mert csak akkor tudnék lefogyni, ha valaki szeretne, és támogatna. Ezt miért nem lehet megérteni? Miért kell elvárni a másiktól, hogy tökéletesen nézzen ki? Tessék engem szeretni!
Ugye mekkora baromság, amit írtam?
Engedtessék már meg mindenkinek, hogy olyan embert szeressen, akit ő szeretetre méltónak lát, érez, és ne legyen ez egy teljesítendő kötelesség!
48%os:
www.pszichologuskereso.hu
Itt meghallgatnak és foglalkoznak azzal, hogy nincs nőd és ez torzítja a személyiséged! Ha te is teszel érte, még nem késő.
Én arra lennék kíváncsi hogy miért normális lelkivilággal rendelkező párt keresel? Keress egy másik negatív sünszindrómától szenvedő panaszkodó lelki sérültet párnak és máris minden szép. Ha olyan nőt keresel aki nem azon a szinten áll mint te azzal sincs baj csak akkor ne panaszkodj hogy nem foglalkoznak veled.
Nem tudom neked mi a nyűgöd de párom sokkal több mindenen ment keresztül mint amiket itt szoktam olvasni az ilyen drámázások alatt és mégsem süllyedt mély depresszióba ehelyett összeszedte magát minden alkalommal mikor belerúgtak. Látod ezért nézek fel rá. Nem tőlem vagy bárki mástól várta a segítséget és szeretem mikor a múltjáról mesél mert nem sajnáltatja magát csupán mesél.
mivel tuti, hogy elsősorban lelkiekben vagy tropa, ezért tessék, íme egy szervezet:
a saját h...lyeséged miatt nincs nőd! fogd már fel!
elviselhetetlen a mentalitásod, gondolom külsőre se vagy egy szépség, de ezzel nem tudok mit csinálni
létezik már plasztikázás, ha van pénzed, akkor hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!