Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek miért háborodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért háborodnak fel ha egy csúnya/átlagos kinézetű pasi szép barátnőt akar magának?

Figyelt kérdés
Nekünk nincs ugyanúgy jogunk a jóra és a szépre? Miért kell a külső alapján kasztosítani a férfiakat? A szépség csak a totális véletlen műve és nem pedig az egyén által végzett munka eredménye, mint pl. egy szuper munkahely, amelyet valaki sok év tanulás után érdemelt ki. Ennek ellenére meg a szép emberek alanyi jognak tartják a szép csajokkal való párkapcsolatot, miközben elmondják mindennek azokat a férfiakat, akiknek a genetika "randomszám generátora" sz*r sorszámot húzott pedig ők is csak arra vágynak, hogy egy kicsit a "kondér közelébe férkőzhessenek" és boldog testi/lelki örömöket élhessenek át. Aki erre vágyik és nem élheti át csak azért, mert a szülei anno kib***tak vele, akkor mi a fenét csináljon, hogy kielégítse az elfojtott vágyait anélkül, hogy bekattanna? Miért kell a kevésbé előnyös külsejű emberekhez így viszonyulni? Ha nem tévedek ez amúgy diszkrimináció, ami ellen szoktak küzdeni bizonyos körök és azt hiszem az alaptörvény is említést tesz róla, hogy senkit nem lehet a kinézete alapján hátrányosan megkülönböztetni. De konkrét hivatkozással nyugodtan kijavíthat bárki, ha esetleg tévedek. Mindenesetre rossz megélni, hogy ilyen nagy különbségeket tesznek ember és ember között. Flamelés és ködösítés nélkül légyszíves magyarázzátok már el ezt nekem, hogy miért van nekünk kevesebb jogunk, mint egy 190 centis, dús barna hajú, borostás szépfiúnak. Bocsi, ha erősen fogalmaztam, de tényleg nem értem.

2016. dec. 31. 17:20
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
A feleségem most 33,a barátnőm 29éves.
2017. jan. 1. 14:13
 42/49 anonim ***** válasza:
89%
Es most meg kell dicsérni, hogy otthagytad a gyerekeid? Akkor gratula
2017. jan. 1. 15:36
 43/49 anonim ***** válasza:
42%

Nekem csak annyi a válaszom....

A SZÉPSÉG RELATÍV B*SZKI!!!

azok a lányokat akiket ti széonek neveztek nekem pl.csúnya...

Szóval ez itt minden amit leírtatok hülyeség mert a szépség relatív

2017. jan. 1. 16:11
 44/49 anonim ***** válasza:
39-es, köszi az értelmes kommentet. :)
2017. jan. 1. 17:32
 45/49 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem minden nemtől teljesen normális, hogy válogat.
2017. jan. 1. 17:33
 46/49 anonim ***** válasza:
78%

átlagos / ronda külsővel is lehet szép csajod ha olyan a személyiséged és jól kijöttök a csajjal. Nemcsak a külső lehet vonzó hanem a belső is(akár egy illat, akár egy hang, megjelenés gondolat stb).

A másik az , hogy mindenkinek más a szép és egy csaj/pasi attól mert külsőleg gyönyörű lehet belülről rohadt.

Szmos történet van erről ott van pl a klasszikus szépség és szörnyeteg , a notradami toronyőr, JAne EYre, büszkeség és balitélet és még sorolhatnám. A külső csak egy jelentős + lehet és fontos sokaknak de nem feltétlenül kötelező.(bár neked a hozzáállásod és a személyiséged is elég sok kivetnivalót hagy magad után kérdező , de lehet élőben másmilyen vagy .)

Szóval elégedj meg azzal amit ad a sors, egy átlagos vagy csúnya nő is lehet akár a világ legszebb embere számára is gyönyörű és fordítva.

2017. jan. 1. 19:19
 47/49 anonim ***** válasza:
vagy legszebbnek ítélt*
2017. jan. 1. 19:20
 48/49 anonim ***** válasza:
96%
Ááá, nincsenek a férfiaknak igényei, csak sokat várnak el ahhoz képest,amit nyújtanak. Legalábbis Kelet- meg Közép-Magyarországon.Nem baj,ha vannak valamilyen szintű igények,de érthetően körberöhögne mindenki,ha csak a 180 centis,orvos diplomás, jóképű latin pasiknak adnék zöld utat, miközben nem vagyok éppen slank és még egy anglisztika alapdiplomával is küzdök,mint disznó a jégen,mert megutáltam a szakomat.Azért nem nevetségesek a nők felé a hasonló elvárások?
2017. jan. 1. 20:09
 49/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom kérdezi,hogy tudod-e,de a véleményt,amelyet osztasz,incel-nek nevezik,ez férfiak olyan csoportját jelenti,akik úgy gondoljak,hogy alanyi jogon jár nekik a szex mégpedig azoktól a nőktől,akiket akarnak,az ő beleegyezésük nélkül...és nem tudom elmondani,hogy ez mennyire nem normális. A másik,bizonyára te is tudós,hogy régen az emberek sokkal csúnyábbak és alacsonyabbak voltak. Ez azért van,mert mint az állatvilágban is,úgy itt is úgy működik a szaporodás és a párválasztás,hogy minél életképesebb utódok szülessenek,így mindenki igyekszik számára szép,vonzó part találni. Na mármost,az nem gond,ha ilyenre vágysz,az a probléma,ha követeled és nem fogod fel a természetnek azt az egyszerű alaptörvényét,hogy a legszebb,legeletkepesebb egyedek ugyanilyen egyeseknek fognak párosodni...így az emberi faj egyre erősebb és szebb lesz,lévén csak a jó gének fognak többnyire tovább oroklodni ily módon.
2020. jan. 23. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!