Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan bírom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírom eldönteni, hogy én most ronda vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
Sokan mondták, hogy nem vagyok az, átlagos és a szép jelzőt kapom meg, de nem ezt tapasztalom mert nők undorodnak tőlem mit tévő legyek ?

2016. nov. 6. 10:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha a nők undorodnak tőled, az azt jelenti, hogy átlagos vagy ronda vagy.
2016. nov. 6. 10:59
 2/24 A kérdező kommentje:
De mikor megkérdeztem itt gyakorin meg máshol kérdés által, úgy hogy képet küldtem és azt mondták nagyon nem vagyok az, mért csinálják ezt ??? Teljesen össze vagyok zavarodva már :(
2016. nov. 6. 11:02
 3/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem akarnak megbántani, de ha bepróbálkoznál náluk azt mondanák, nem a külsőddel van baj, de keress MÁST. Ha másnál is bepróbálkoznál ő is ugyan ezt mondaná. Keress MÁST! Mindenki ugyan ezt mondaná. Neked pedig lehet annyi eszed, hogy nem fárasztod magad feleslegesen és nem keresel mást.
2016. nov. 6. 11:05
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet, hogy a viselkedésedtől undorodnak...? Nem ismerlek, csak egy tipp.
2016. nov. 6. 11:06
 5/24 anonim ***** válasza:
Gondolom aki azt mondta, hogy átlagos/szép vagy, az ilyen szülő/rokon/unokatesó/legjobb barát kaliber lehet. Ők úgysem fogják őszintén elmondani neked az igazságot, hogy ne kerüljenek veled konfliktusba. Tehát egy harmadik idegen személy (csaj) véleménye az abszolút mérvadó, mert ő bűntudat nélkül képes az arcodba mondani az őszinte véleményét. Tehát az övéké a mérvadó. Nekem is anyám minden héten elmondja, hogy milyen jóképű gyerek vagyok (persze főleg, hogy egy sovány mélynövésű ember vagyok :D) és azt hiszi, hogy ezzel képes javítani az önbizalmon, de én tudom, hogy nem véletlenül nem volt még kapcsolatom az elmúlt 24 évben.
2016. nov. 6. 11:08
 6/24 A kérdező kommentje:

,, Gondolom aki azt mondta, hogy átlagos/szép vagy, az ilyen szülő/rokon/unokatesó/legjobb barát kaliber lehet. Ők úgysem fogják őszintén elmondani neked az igazságot, hogy ne kerüljenek veled konfliktusba. Tehát egy harmadik idegen személy (csaj) véleménye az abszolút mérvadó, mert ő bűntudat nélkül képes az arcodba mondani az őszinte véleményét. "

Írtam hogy megkérdeztem gyakorin és itt is ezt mondták ezért idegesít fel az egész, az se tudom hogy milyen kategória vagyok, és ezzel jobban megbántanak ha nem mondják szemembe :/

2016. nov. 6. 11:10
 7/24 anonim ***** válasza:
64%
Ha azt mondták nem vagy ronda valószínűleg úgy is gondolják. Az hogy egy képen hogy nézel ki nem sokat árul el rólad. Lehet hogy a külsőddel semmi gond miközben a mimikád a stílusod a hangod stb idegesítő. És máris el leszel utasítva bár a kép alapján rendben vagy.
2016. nov. 6. 11:15
 8/24 anonim ***** válasza:
Ha direktbe megkérdezed itt gyk-án vagy bármelyik fórumon, nem fogják a szemedbe mondani,hogy ronda vagy, legrosszabb,amit kapsz, hogy nincs veled gond, de nem vagy az esetem. Az a mérvadó, amit tapasztal az ember. Én is így vagyok ezzel,itt gyk-n nincs gond a külsőmmel, életben meg egész mást tapasztalok.
2016. nov. 6. 11:15
 9/24 A kérdező kommentje:
Legalább annyival megtisztelhetnék az embert, hogy őszinte kérdésre, őszinte választ mondanak.
2016. nov. 6. 11:17
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Van olyan ismerősöm, akit ha képen látsz, azt mondod rá, hogy rendben van.

Élőben kiderül, hogy selypeg, konkrétan fröcsög a nyála beszéd közben, és úgy mozog, mint egy reumás teve. Teljesen más benyomást kelt, mint ami a képek alapján vártál.

Más, hogy egy képen hogy nézel ki, és más, hogy élőben kinek mennyire vagy vonzó. Utóbbihoz sokban hozzájárul a hangod, a beszédstílusod, a mozgásod, a ruházatod, az illatod, és az egész fellépésed is.

2016. nov. 6. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!