Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírom eldönteni, hogy én most ronda vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Sokan mondták, hogy nem vagyok az, átlagos és a szép jelzőt kapom meg, de nem ezt tapasztalom mert nők undorodnak tőlem mit tévő legyek ?2016. nov. 6. 10:58
11/24 anonim válasza:
Nekem is mindig ezt mondták a társkereső oldalakon, hogy nincs baj a külsőddel, viszont érdekes módon egyikük se akart semmit tőlem, rájöttem, hogy csak kamuznak és próbáltak önbizalmat adni, pedig én meg mindent elmondtam nekik őszintén... össze is vesztem velük
12/24 A kérdező kommentje:
Ezzel nem adnak önbizalmat, csak tovább rombolják, hogy arra nem vagyok méltó, hogy elmondják a véleményüket, hanem a pofámba hazudnak.
2016. nov. 6. 11:30
13/24 anonim válasza:
Én is így éreztem, ezért is vesztem velük össze ... azt éreztem, hogy csak játszadoznak velem
14/24 anonim válasza:
Mindjárt bedobják az joker mondatukat, hogy nekik a belső a fontos, és már meg is van oldva a külső kérdése. Egyébként szerintem ne agyalj ezen az egészen. Ha lesz barátnőd akkor lesz, ha nem, akkor nem. Hiába agyalsz azon, hogy ki milyennek ítéli a külsődet. Én kaptam már jót is, rosszat is (nem családból), de semmi lényege. Hiába mondja el neked naponta tíz különböző idegen nő, hogy hogy nézel ki, semmit nem számít. Gyanítom nem lehetsz atomgáz, azt észrevennéd, max nem vagy egy női álom, de ezt meg a 90% elmondhatja magáról. Te sem mondod minden haverod nőjére, hogy jó, de ők mégis azokat dugják.
15/24 anonim válasza:
Külddj képet nekem,én őszinte leszek veled.
16/24 A kérdező kommentje:
14-es én őszintem megmondanám, hogy haverom nőjét szépnek tartom vagy nem, de ő él vele együtt nem én, joker mondatuktól frászt szoktam kapni. ,, Én nem olyan vagyok" (de olyan vagy azért emeled ki), ,, Csak a belső számít" (Aha belső...) és a stb.
2016. nov. 6. 11:40
17/24 anonim válasza:
És hiába próbálkozol csúnya csajoknál is, nekik is csak a tökéletes kell, tegnap beszéltem egy kövér nagymellű (nekem egyáltalán nem jön be ) csajjal aki azt mondja, hogy mennyi csúnya fiú van meg kövér , neki olyan nem kell elküldi őket ... kicsit buta csaj de legalább őszinte :D
18/24 A kérdező kommentje:
17-es az ilyeneket főleg imádni szoktam :D, legalább próbálná kompenzálni, én azzal próbáltam mindig, hogy kedves vagyok és nyitott és törödök másikkal tudom ez hátrány.... de az aki ilyet mond, de jól mondod legalább őszinte :)
2016. nov. 6. 11:47
19/24 anonim válasza:
Ezzel a haverod nője példával arra céloztam, hogy van akinek tetszik és van akinek nem tetszik ugyan az a személy. Végig mész az utcán sok nőt látsz aki nem jön be neked, de ettől még nagyját dugja valaki. Szóval hiába mondják neked az emberek a véleményüket rólad, semmire nem mész vele. Biztos van akinek jó lennél és olyan is akinek nem. Innentől kezdve meg kár kérdezgetni, hogy kinek mi a véleménye. Kevés olyan férfi van akivel szinte az összes nő csinálna valamit.
20/24 anonim válasza:
Ezt velem is eljátszották a nők ezen az oldalon. Az egyik legőszintébb az volt, amikor olyasmi volt az üzenet, hogy nem nézek ki úgy, mint akinek ne lehetne barátnője, de neki nem kellenék. Legalább őszinte volt. A nők 95%-ánál meg kell ütni egy szintet, ha valamit akarsz, akinek meg nem a külső a fontos, már rég kapcsolatban van. Amire még rájöttem, hogy a nő kinézetétől nem függ, hogy mennyire elfogadó a férfi külsejét illetően.
A kérdésedre a válasz pedig, hogy a nők igényeihez képes ronda lehetsz, de amúgy nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!