Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan bírom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírom eldönteni, hogy én most ronda vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
Sokan mondták, hogy nem vagyok az, átlagos és a szép jelzőt kapom meg, de nem ezt tapasztalom mert nők undorodnak tőlem mit tévő legyek ?

2016. nov. 6. 10:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hetero férfi vagyok, ha küldesz/linkelsz képet, mondhatok objektív véleményt. (Egészalakos lenne a legjobb)
2016. nov. 6. 16:01
 22/24 anonim ***** válasza:
57%
Attól még, hogy nem vagy csúnya, millió oka lehet, amiért nem jössz be a lányoknak. Lehet, hogy a hajad idétlen, vagy az öltözködésed nem előnyös. A múltkor is megkérdezte itt egy srác, hogy jól néz-e ki. Mindenki azt mondta, hogy igen, csak a hosszú haja és a szakálla nem jön be. Az volt a válasza, hogy de hát ő rocker, és a haj, meg szakáll marad. Na nyilván ezzel a hozzáállással továbbra is lekoptatják majd a lányok, hiába nem csúnya arcra.
2016. nov. 6. 16:11
 23/24 anonim ***** válasza:
57%
Sehogy, nem jöhetsz be mindenkinek. Keresd meg azokat, akik vevők rád és ők is tetszenek neked.
2016. nov. 6. 16:21
 24/24 anonim ***** válasza:
57%
attól, hogy külsőre nem vagy taszító, lehet élőben más miatt nem kellesz a nőknek
2016. nov. 6. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!