Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Miért nem bírom eldönteni, hogy most mit érzek iránta? Mit tegyek?
Senkit nem _KELL_ szeretnünk. Még a szüleinket is csak tisztelnünk _KELL_ pedig ez a legszorosabb, eltéphetetlen kapcsolat az emberi kapcsolatok között.
Ebből a szempontból nincs baj. Ha így döntöttél, a Te döntésed. Sajnos a az a rész, hogy "nem tudom mi ütött belém" és utólag meg hülyeségnek érezted, nagyon gyanús nekem, mint Hellinger terápiával foglalkozónak. Nagyon sok olyan eset van a világon, amikor azt látjuk, hogy valaki úgymond nem kész a boldogságra, nem tudja azt elfogadni, vagy elutasítja, pedig valójában szeretné. Ezeket olyan családi minták és kötődések okozhatják, amikkel tudatosan nem vagyunk tisztában, és így ezen a szinten nem is sokat kezdhetünk velük.
Ilyen tipikus minta az, hogy a gyermek (szeretetből) nem "mer" sikeresebb lenni a párkapcsolataiban, mint a szülei, mert fél, hogy ezzel megbántja Őket, és elveszíti a legfontosabbat az "odatartozás jogát".
Másik eset lehet, ha valaki "ismétli" az egyik felmenője sorsát. Szintén a tudatalatti a ludas, van a családi rendszerben egy "hiba", amit nem sikerült az adott generációnak helyre tenni. Ezt átörökítik az utódokra, akik magukra veszik és ennek megfelelően cselekednek a nélkül, hogy tudatában lennének.
Persze, semmi garancia nincs rá, hogy Veled is ez történt, csak az én látásmódom miatt én erre gyanakszom.
Jelenleg pont egy ilyen szituban vagyok.
Megértelek. És én is tanácstalanul állok a dolog előtt.
Sok sikert.Remélem megoldódik a gondod. :)
Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!