Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm nem tudja eldönteni hogy mi legyen a kapcsolatunkkal? Lehet hogy már nem akar semmitse?
Azért ne mtudja eldonteni,mert csaj és kész!
Nem akarok a nők ellen beszélni,de általában döntésképtelenek,ezért kell egy pasi melléjük.Persze van kivétel,meg kivételes helyzetek.
21:55 ös vagyok
Az lemaradt hogy aki ilyenen gondolkozik, az már rég ROSSZ, ha érted mire gondolok. Én a helyedben nem hivogatnám, az még jobban idegesíti a másikat, ahogy nyomul. NE LÉGY PAPUCS!!!
Sorstársam vagy barátom, nekem az előző "nagy ő" fél évig vacilált majd "szünetet kért" hogy addig hagyjam békén. Kiderül h arra kell neki az idő hogy összemelegedjen egy edzőstársával...
Azonnal otthagyni. Jobb lesz neked is és neki is.
Bár biztos nem az itteni tanácsok miatt fogsz szakítani, de szerintem is az lenne a legjobb...
Tippem szerint van valakije.
-ReapeR-23/F
Szerintem csak a szombat este pia az oka^^
Am ne nagyon várj semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!