Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek miért háborodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért háborodnak fel ha egy csúnya/átlagos kinézetű pasi szép barátnőt akar magának?

Figyelt kérdés
Nekünk nincs ugyanúgy jogunk a jóra és a szépre? Miért kell a külső alapján kasztosítani a férfiakat? A szépség csak a totális véletlen műve és nem pedig az egyén által végzett munka eredménye, mint pl. egy szuper munkahely, amelyet valaki sok év tanulás után érdemelt ki. Ennek ellenére meg a szép emberek alanyi jognak tartják a szép csajokkal való párkapcsolatot, miközben elmondják mindennek azokat a férfiakat, akiknek a genetika "randomszám generátora" sz*r sorszámot húzott pedig ők is csak arra vágynak, hogy egy kicsit a "kondér közelébe férkőzhessenek" és boldog testi/lelki örömöket élhessenek át. Aki erre vágyik és nem élheti át csak azért, mert a szülei anno kib***tak vele, akkor mi a fenét csináljon, hogy kielégítse az elfojtott vágyait anélkül, hogy bekattanna? Miért kell a kevésbé előnyös külsejű emberekhez így viszonyulni? Ha nem tévedek ez amúgy diszkrimináció, ami ellen szoktak küzdeni bizonyos körök és azt hiszem az alaptörvény is említést tesz róla, hogy senkit nem lehet a kinézete alapján hátrányosan megkülönböztetni. De konkrét hivatkozással nyugodtan kijavíthat bárki, ha esetleg tévedek. Mindenesetre rossz megélni, hogy ilyen nagy különbségeket tesznek ember és ember között. Flamelés és ködösítés nélkül légyszíves magyarázzátok már el ezt nekem, hogy miért van nekünk kevesebb jogunk, mint egy 190 centis, dús barna hajú, borostás szépfiúnak. Bocsi, ha erősen fogalmaztam, de tényleg nem értem.

2016. dec. 31. 17:20
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Na szóval szeretném végre tisztázni, hogy én NEM MODELL KATEGÓRIÁJÚ csajra vágyok. Nem egy Kate Upton vagy Palvin Barbi szintű földre szállt angyal a kompromisszummentes vágyam. Arra akartam kilyukadni, hogy már a kicsit dekoratívabb csajok (akikhez minimálisan lehet szexuálisan vonzódni) is olyan szinten el vannak szeparálva az előnytelen kinézetű pasiktól - és nem is a csúnyákra kell gondolni, mert az én arcommal pl. nincs semmi hiba csak kisfiús az arcom/alkatom, de a nők szemében ez is már a ronda kategória - hogy bizonyos külsejű férfiak (és itt tényleg nem kifejezetten rondára kell gondolni) számára egyszerűen elérhetetlen kategória amelyre az előbb gondoltam. És nekem ne hasonlítsátok össze a ronda csajok és a csúnyácska pasik helyzetét, mert a csúnya csaj bármikor, ismétlem bármikor tud változtatni a külsején. Olyan informáltak a kozmetika világában, mint én a fociban. Normálisan ápolhatja a bőrét és szép lesz tőle, ha van igénye rá, akkor lefogyhat stb.

De én ha fejre állok, akkor sem fogok nőni mondjuk 10 centit, megállítani a kopaszodásomat, széles vállat növeszteni (ami ugye megintcsak genetikailag adott) stb.

Állítom, hogy 10 csúnya nőből 7 ha összeszedné magát, akkor a szépfiúknál is simán lenne esélye. Az előnytelen külsejű pasik esetében meg ez a szám olyan 2 körül lehet.

2016. dec. 31. 21:19
 32/49 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, gőzöm sincs, hogy nézel ki, de már az taszító, hogy így hisztizel.
2016. dec. 31. 22:09
 33/49 anonim ***** válasza:
95%

" Olvasom a korábbi válaszokat, és azt gondolom, hogy sokan (gondolom,a legtöbb válaszadó nő) örülnek hogy nem a Közel Keleten élnek.. ott ugyanis a nők még mindig tulajdonnak számítanak, és a legkevésbé sincs beleszólásuk semmibe.. ezért lehet az,hogy egy akármilyen ronda Burzs Kalifának tucatnyi felesége lehet.. ès ott ez a normális.. el sem hiszik egyes nők,hogy milyen jó dolguk van itt Nyugaton ;)"

Tudod, vannak emberek, akik szexuálisan molesztálják és éheztetik a gyereküket, az egyik ilyen régi aktuális, közfelháborodást kiváltó eset pont a hozzánk közeli településen volt. Nem is tudod, milyen jó dolgod van, ha anyád adott neked enni. Na, ez most kábé ilyen volt. Meg ne köszönjem már, hogy emberszámba vesznek. Amit mondasz, olyan, mint amikor alsós koromban a legjobb barátnőm anyukája az ofőnkkel beszélt, hogy én miért kaptam 5-öst, ha a lánya 3-ast. Tehát nem baj, ha a lánya hülye, ha az osztályban mindenki más is az. Azért nekem van igényem dolgokra a kontextusomtól függetlenül is, bocs.

2016. dec. 31. 22:17
 34/49 anonim ***** válasza:
91%
Elértük, hogy a magát csúnyának valló kérdező a 31-es hozzászólására kinője magát átlagos külsejűvé.
2016. dec. 31. 22:20
 35/49 anonim ***** válasza:
88%

"széles vállat növeszteni (ami ugye megintcsak genetikailag adott) stb. "

10 év úszom, nem genetikailag adott...

2016. dec. 31. 22:20
 36/49 anonim ***** válasza:
86%
Mert eddig terjed az intelligenciájuk. Meg egyébként is, a szépség valamilyen szinten relatív. Meg hogy kinek melyik konkrét személy tetszik meg, kelti föl az érdeklődését. Plusz, a belső is megszépítheti a külsőt. Pl egy agyonplaztikázott arc is hozhat boldogságot, hogyha olyan személyiség lakozik mögötte, akit szeretsz. Mert akkor nem azt veszed észre a képről, hogy "ronda", hanem, hogy ő van ott rajta, akit szeretsz. És akkor már nem is figyelsz rá, hogy nem néz ki szépen, hanem csak azt a személyt látod, akit szeretsz. Különben sem tehet róla senki, ha beleszeret másba, plusz lehet féltékenység/ irigykedés is emögött, hogy "őneki miért szebb a párja?". És akkor így saját magukat sajnálják. És ha két ember beleszeret egymásba, kinézettől függetlenül, hát arról nem "tehetnek", plusz egyébként is az ő dolguk, más abba szerintem ne szóljon bele, mondjuk ha csak ott magának fanyalog és szenved, vagy esetleg bizonygatni akarja saját magának, hogy ő jobban néz ki, mint az a másik, mert valami komplexusai vannak, vagy nem is tudja teljesen elfogadni önmagát, vagy valamit, akkor... Na, már nem is tudom, hogyan kéne befejezni ezt a gondolatsort, na mindegy, a lényeget asszem, leírtam:)
2016. dec. 31. 22:28
 37/49 anonim ***** válasza:
85%
Te tudnál együtt lenni egy olyan nővel, akihez kicsit se vonzódsz, sőt taszítónak tartod?
2017. jan. 1. 00:55
 38/49 anonim ***** válasza:
84%

Engemet az egyaltalan nem zavar, ahogy az sem hogy total ronda nok hercegekrol almodoznak (akik csupa draga lamoban viszik okt mindenhova).

Mindenki arol almodozik amirol akar. En pl. egy jo testu, szep es okos fitneszcsajon almodozom.

De az hogy lehet-e egy egyszeru embernek csucs parja, az mar mas tema :D

Nem artana realisnak lenni...nincs kozze az emberi jogokhoz az hogy valaki szep not hajkurazon.

Kulonben is, nem biztos hogy az a szep no jobb egy kapcsolatban vagy akarmiben egy atlagos nottol.

Ottvan egy pelda a #6 csajszi, bekapzelt mint a ... de nem hiszem hogy tobbet nyujtana egy atlagos csajtol. Ilyeneknek ugy is csak a szaja jar, ne adj isten valami gondod lenne, mar aznap elhagyna.

Kulonben is, kerdezo (johet a lepontozas) ha jo csajt akarsz tegyel is erte, javits amit birsz magadon stb, ne itt nyomd a hulye dumat amivel egy nonek sem fogsz megtetszeni (nem hogy megtartani).

2017. jan. 1. 02:50
 39/49 anonim ***** válasza:
98%

Tehát összefoglalva:

Adott egy diszkriminatív, nárcisztikus, követelőző emberke, aki szerinte tökéletes belsővel rendelkezik, de nem nyert a genetikai lottón. Hiszen genetikailag nem izmos (ki az?), genetikailag nem tud öltözködni, genetikailag nem tud fodrászhoz járni, genetikailag nem tud normálisan bánni a nőkkel és természetesen genetikailag csóró.

Ráadásul, ha valaki megfordítja az elméletében a nemeket, az egy utolsó diszkriminatív, agyatlan pláza pitsa, elszállt elvárásokkal.

Persze azt gondolja hősünk, hogy régen minden jobb volt. Elmondom az evolúció lényegét: aki nem tud ALKALMAZKODNI, az megy a lecsóba, mert életképtelen. És ez minden fajra igaz.

Kb további 30 ellentmondás van a kis mesédben, de fölösleges kiemelni, mert mindenki látja. Szóval mi is a kérdés?

25/F

2017. jan. 1. 14:08
 40/49 anonim ***** válasza:
94%
Annyit mondok neked,hogy most 39 évesen hagytam el a bombázó feleségem. Aki olyan szintű,hogy folyton dagadt a mellem, akárhová is mentem vele ,mert minden pasi engem irigyelt. Két gyereket szült nekem,s semmit nem változott az alakja. A mostani berátnőm egy kicsit húsos alacsony számomra széparcu,mások szerint teljesen átlagos lánny. 1 év alatt többet éltem vele eddig,mint a feleségemmel 11 év alatt.Minden percünk boldogság,amit együtt töltünk. Úgyhogy ennyit a külsőről.
2017. jan. 1. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!