Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek miért háborodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért háborodnak fel ha egy csúnya/átlagos kinézetű pasi szép barátnőt akar magának?

Figyelt kérdés
Nekünk nincs ugyanúgy jogunk a jóra és a szépre? Miért kell a külső alapján kasztosítani a férfiakat? A szépség csak a totális véletlen műve és nem pedig az egyén által végzett munka eredménye, mint pl. egy szuper munkahely, amelyet valaki sok év tanulás után érdemelt ki. Ennek ellenére meg a szép emberek alanyi jognak tartják a szép csajokkal való párkapcsolatot, miközben elmondják mindennek azokat a férfiakat, akiknek a genetika "randomszám generátora" sz*r sorszámot húzott pedig ők is csak arra vágynak, hogy egy kicsit a "kondér közelébe férkőzhessenek" és boldog testi/lelki örömöket élhessenek át. Aki erre vágyik és nem élheti át csak azért, mert a szülei anno kib***tak vele, akkor mi a fenét csináljon, hogy kielégítse az elfojtott vágyait anélkül, hogy bekattanna? Miért kell a kevésbé előnyös külsejű emberekhez így viszonyulni? Ha nem tévedek ez amúgy diszkrimináció, ami ellen szoktak küzdeni bizonyos körök és azt hiszem az alaptörvény is említést tesz róla, hogy senkit nem lehet a kinézete alapján hátrányosan megkülönböztetni. De konkrét hivatkozással nyugodtan kijavíthat bárki, ha esetleg tévedek. Mindenesetre rossz megélni, hogy ilyen nagy különbségeket tesznek ember és ember között. Flamelés és ködösítés nélkül légyszíves magyarázzátok már el ezt nekem, hogy miért van nekünk kevesebb jogunk, mint egy 190 centis, dús barna hajú, borostás szépfiúnak. Bocsi, ha erősen fogalmaztam, de tényleg nem értem.

2016. dec. 31. 17:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%

Ha külső alapján válogatni diszkrimináció, akkor miért kell neked is az, aki szép?

Amúgy a tényleg csak szerencsén múló külső miatt történő megkülönböztetésről az élet sok területén lehetne elgondolkodtató beszélgetéseket folytatni, de asszem ez itt nem az a szint :DD

2016. dec. 31. 19:01
 22/49 anonim ***** válasza:
16%
Olvasom a korábbi válaszokat, és azt gondolom, hogy sokan (gondolom,a legtöbb válaszadó nő) örülnek hogy nem a Közel Keleten élnek.. ott ugyanis a nők még mindig tulajdonnak számítanak, és a legkevésbé sincs beleszólásuk semmibe.. ezért lehet az,hogy egy akármilyen ronda Burzs Kalifának tucatnyi felesége lehet.. ès ott ez a normális.. el sem hiszik egyes nők,hogy milyen jó dolguk van itt Nyugaton ;)
2016. dec. 31. 19:26
 23/49 anonim ***** válasza:
93%
Én tudom, hogy jobb dolgom van itt, mint olyan térségekben, ahol a nőket elnyomják. És ha már nem ott élek, akkor hadd döntsem el, hogy akivel összejövök, az nekem is vonzó legyen, ne csak én legyek az neki. :-) Itt egyes férfiak annyira verik a mellüket, hogy nekik aztán nincsenek igényeik, vagy ami van, az minimális, erre tessék... :-)
2016. dec. 31. 19:29
 24/49 anonim ***** válasza:
80%

19-es, nem értesz semmit. :)

Szerinted boldog lenne egy férfi egy olyan nő mellett, aki külsőre tökéletes, de: állandóan félrelép, hisztis, csak a pénzre hajt, mindenkit gyűlöl, otthon se csinál semmit, és az ágyban olyan, mint egy fadarab? Meddig tűrné ezt valaki csak azért, mert elvakítja a külső? (Normális pasinak kapcsolatra nem is kellene, torkon lövi és mehet.)

Vagy boldogabb lenne adott férfi olyan nő mellett, aki belsőre tökéletes számára, de picit nagyobb az orra, kisebb a cicije, és narancsbőre van?

Akivel jó a szex, jó beszélgetni, és évekkel később is kiegyensúlyozott a kapcsolat?

A harmadik verzió, hogy a pasi csak dugni akar párat, jobbnál jobb nőkkel, semmi szerelem vagy kötöttség, a nő belső tulajdonságait lexarja, és neki ez az a boldogság, amire vágyik.

2016. dec. 31. 19:29
 25/49 anonim ***** válasza:
91%

22: te gondolom annak örülnél, ha el kellene tartanod a négy feleséged, és az összes tőlük született gyermekedet. És élveznéd, hogy a házassáig nincs szex. Ugye? ;)

Vagy csak a jó dolgokat irigyled, a terheket nem?

2016. dec. 31. 19:33
 26/49 anonim ***** válasza:
23%
"egy akármilyen ronda Burzs Kalifának tucatnyi felesége lehet.." - És ugyanannyi anyós... :-D Egy neked nem elég? Másnak még annyi is sok.
2016. dec. 31. 19:35
 27/49 anonim ***** válasza:
91%
Azért ott se lenne jó,mert a sok olajsejk befoglalna fejenként 5-6 nőt és akkor mi marad a csóróknak ? Ja hát egymás segge :D
2016. dec. 31. 19:44
 28/49 A kérdező kommentje:

"A lényeg, hogy nem szaporodsz, és nem adod tovább a selejtes génjeidet!"

Karma is a bitch. Nehogy aztán visszaüssön a dolog és te, vagy a tökéletes genetikai tulajdonságokkal bíró vérvonalad valamelyik tagja esetleg később rákos/leukémiás/fogyatékos stb. legyen. Büszke lehetsz az ocsmány személyiségedre és arra, hogy így vélekedsz az embertársaidról.

2016. dec. 31. 19:50
 29/49 anonim ***** válasza:
11%

24-es szerintem meg te nem értesz semmit.

Ki beszélt itt arról, hogy a kérdezőnek egy olyan nő kell aki jól néz ki, de ezen kívül minden más szär vele? Gondolom olyat szeretne ő is akivel minden jó és még kimondottan szép is a számára. Csak éppen nem áll vele szóba egy olyan nő akiért még 20-an sorban állnak, mrt annyira szép. Így ez a vágya ennek az embernek kielégítetlen és szärul érzi magát. Legyen ő akármilyen rendes ember is belül, ha a kinézete nem olyan amiért vágyakoznak a nők. Igaz azt mondják, hogy a belső a fontos számukra, de amikor azt írják, hogy -A dagi csajnak sem jár a jó pasi, minek járna a csúnya pasinak a jó nő?-, akkor kiderül, hogy nekeik is kibäszottul fontos a külső. Szerintem te nem értesz valamit, de könnyeb azt mondani, hogy a másik értetlenkedik, minthogy felfognád, hogy mit akar mondani.

2016. dec. 31. 20:34
 30/49 anonim ***** válasza:
2%

Leírtál három verziót az egyikben jó a csaj, de rossz vele, a másikban szär a csaj, de úgy ahogy jó vele, a harmadikban meg csak dugást feltételezel. Mi van a negyedikkel ahogy jó a csaj, jó a szex és jó vele lenni?

A kérdező szeritnem ezt az opciót szeretné választani, csak éppen az a csinpos nő akivel ezt elképzeli nem éppen őt akarja választani, mert ő is toppos pasit akar magának, holott ide azt szokta írogatni, hogy neki a belső a fontos.

2016. dec. 31. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!